Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WASHINGTON

Policajac dobio otkaz jer se odbio cijepiti, poručio guverneru: 'Poljubite me u gu*icu'. Dobio je koronu i umro

GoFundMe
31.01.2022.
u 10:51

Šef policije John R. Batiste objavio je u petak da je umro njegov bivši kolega.

Policijski službenik državne patrole savezne američke države Washington Robert LaMay (51) dobio je otkaz prije nekoliko mjeseci jer se odbio cijepiti nakon čega se snimio kako govori guverneru savezne države Washington Jayju Insleeju da mu poljubi guz*cu. LaMay se zarazio s koronavirusom i umro. 

On je dobio otkaz u listopadu prošle godine kad je odbio cijepiti se, kad je to postalo obvezno za policijske službenike u saveznoj državi Washington, piše Mirror. 

- Ovo je moj posljednji pozdrav. Nakon 22 godine služenja građanima države Washingtona, zamolili su me da odem jer sam prljav. Ovo je posljednji puta da ćete me čuti iz policijskog vozila, a Jay Inslee može poljubiti moju guz*cu - navodi se u videu koji je po objavio postao viral hit. 

 

U videu je ispričao da je tijekom 22 godine službe radio i bolestan, te da je pokopao puno prijatelja. 

Šef policije John R. Batiste objavio je u petak da je umro njegov bivši kolega.

- Iznimno sam tužan zbog vijesti da je naš bivši kolega i prijatelj Robert LaMay. Naše molitve su s njegovom obitelji i voljenima - rekao je John R. Batiste i dodao kako je LeMay časno služio više od dva desetljeća. 

Istaknuo je da su bili jako razočarani kad je otišao iz službe prije par mjeseci. 

VIDEO: Oluja Malik uništila je krovište na kući u engleskom gradu Gatesheadeu

Ključne riječi

Komentara 6

BR
Brkovi
12:13 31.01.2022.

Kanadski premijer se sakrio od građana

ZV
zvezdomor
12:19 31.01.2022.

svaka čast čovječe....u fazi smo neviđenog bijesa kad su praznoglave cjepiovce došle ipak do saznanja da je cjepivo beskorisno i da ne znaju ni sami koji otrovi i genske mutacije kolaju njima pa sipaju okolo potoke žuči-pa nismo mi krivi što ste ovce

Avatar Ajronmen
Ajronmen
10:56 31.01.2022.

Ovakvi glasaju za HDZ, mole pred bolnicama, misle da je zemlja ravna ploća, identificiraju se kao liberali i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije