Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Imali smo sekunde'

Dvogodišnjak probudio roditelje koji su ostali bez mirisa zbog korone i spasio od požara

Pixabay
28.01.2022.
u 11:52

Nakon što su uspješno uspjeli pobjeći iz kuće, mogli su samo gledati kako njihov dom i automobile proždire vatra.

Dvogodišnji Brandon spasio je svoju obitelji nakon što je izbio požar u obiteljskom domu u gradiću Alvord u Teksasu. Probudio je svoje roditelje koji nisu osjetili da nešto gori jer su oboje izgubili osjet mirisa zbog koronavirusa. 

Brandon koji je spavao u dnevnoj sobi probudio se u dimu i plamenu i probudio svoju mamu. 

- Potapšao me po stopalu kašljući. Rekao mi je: Vruće, mama, vruće - ispričala je 28-godišnja Kayla Dahl i dodala: - Okrenula sam se i vidjela vrata u plamenu. 

Roditelji su se brzo ustali i izvukli petero svoje djece iz kuće koja je gorila. 

- Vrištala je 'Vatra, vatra, vatra'. Moja prva pomisao je bila 'Ok, ustat ću se i idem na posao' - kazao je 33-godišnji Nathan koji, inače, volontira kao vatrogasac, prenosi Metro. 

- Imali smo sekunde. Ovo je ništa manje od čuda - smatra. S obzirom na to da volontira kao vatrogasac, Nathan je naučio svoju djecu da u slučaju požara ništa ne diraju dok pokušavaju pobjeći. 

Otac petero istaknuo je da niti jedan alarm dima u njihovom domu nije se oglasio. - Bili su novi novcati. Postavili su ih prije manje od godinu dana i niti jedan od njih se nije oglasio. 

Nakon što su uspješno uspjeli pobjeći iz kuće, mogli su samo gledati kako njihov dom i automobile proždire vatra. 

- Brandon nas je spasio. Spasio je cijelu našu obitelj. On je naš mali junak - kazala je Kayle. 

VIDEO: Omikron prorijedio zagrebačke tramvaje i buseve: ZET otkrio da je čak 390 vozača na bolovanju!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar jebb
jebb
18:55 28.01.2022.

"...istaknuo je da niti jedan alarm dima u njihovom domu nije se oglasio"! Slavni virus napada i protupozarne senzore, ni oni nisu osjetili smrad dima! Sve to treba ubrizgati "cjepivima"! Ako su vrata na sobi gorila, zar ih nije vrucina probudila?!

NN
novo nenormalni
13:16 28.01.2022.

cjepivo je najbolja zaštite od požara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije