Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera hep

Polančec: Ako sam pogriješio, spreman sam na posljedice

'23.05.2011. Zrinjevac , Zagreb- Osumnjiceni u aferi Spice nakon pauze vracaju se na sudjenje u Zupanijski sud. Damir Polancec. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
19.01.2012.
u 18:17

Bivši potpredsjednik Vlade istražiteljima je govorio o ulozi dionica JANAF-a u priči o jeftinoj struji

Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva, u četvrtak je u sjedištu USKOK-a nekoliko sati govorio istražiteljima o ulozi dionica JANAF-a u čitavoj priči o jeftinoj preprodaje struje šibenskom TLM-u i mostarskom Aluminiju.

- Govorim stalno isto, govorit ću stalno isto, branim se jedino istinom i spreman sam tamo gdje sam eventualno pogriješio snositi određene konzekvence za to. Istinu sam govorio i prije godinu dana ovdje, istinu sam govorio i danas u svojstvu svjedoka - rekao je Polančec nakon ispitivanja.

- Istina je takva da ono što sam govorio prije godinu dana se pokazalo istinito - dodao je.

Polančec je poslije kazao da će u daljnjem tijeku postupka biti svjedok USKOK-a, odnosno da se odustalo od istrage protiv njega. Nije htio govoriti je li nekoga teretio tijekom ispitivanja. Inače, u petak će pred istražiteljima iznijeti obranu i bivši premijer Ivo Sanader.

Ključne riječi

Komentara 12

PO
polo60
19:24 19.01.2012.

a bože moj pustite ljude neka se brane nije im sigurno lako lakše je bilo mešetariti mislim da im netrebaju nikakve diode i elektrode dovoljan im je uskok pa vidjeti ćemo koliko će skoćiti

PI
PIDOČA
19:41 19.01.2012.

dobro je, steže se obruč oko sa**dera, nadam se, da ćemo se na kraju ipak mi smijati, a on po kontejneru boce skupljati

OB
-obrisani-
18:55 19.01.2012.

I kaj veli Sanader, jel bu jeftine struje i za nas kaj nismo u HDZ-u ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije