Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u trebežu

Pokušao spasiti utopljenika pa se skoro i sam utopio

sava, policija
Ivica Galović/Pixsell
29.08.2012.
u 12:33

Muškarac iz Šaša utopio se nakon samo nekoliko minuta plivanja u Savi, a nesuđeni spasilac teško je ozlijeđen

Tridesetosmogodišnjak iz Živaja umalo se utopio spašavajući jučer drugog muškarca iz rijeke Save, javlja PU sisačko-moslavačka.

Nesreća se dogodila oko 16.45 sati pokraj mjesta Trebež u općini Jasenovac, kada je 59-godišnjak iz Šaša ušao u rijeku da bi se okupao. Dvojica muškaraca koja su s njim došla na kupanje nakon nekoliko su minuta uočila njegovo beživotno tijelo kako pluta na površini vode. U pomoć mu je priskočio 34-godišnjak, također iz Šaša, koji ga je izvukao na drugu obalu gdje je utvrdio da je stariji muškarac preminuo.

Pomoći je pokušao i treći muškarac, no počeo se utapati. Spasio ga je 34-godišnjak koji mu je uspio pružiti prvu pomoć do dolaska hitne pomoći. Muškarcu iz Živaja u sisačkoj su Općoj bolnici konstatirane teške tjelesne ozljede.

Ključne riječi

Komentara 2

ZS
zalosna-sova
13:52 30.08.2012.

Krokodil??

IB
istina_boli
21:29 31.08.2012.

Nije iz Zivaja, nego iz Zivaje. Naucite bar malo gramatiku. Ako je selo Zivaja, onda je covjek rodom iz Zivaje, a ne iz Zivaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije