Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NOŽEM

Pokušala ukrasti alkohol iz trgovine? Policija objavila detalje strave u Vukovaru

izbodena prodavačica
Foto: Branimir Bradarić
1/3
14.12.2023.
u 16:45

Prema neslužbenim informacijama, 34-godišnjakinja je pokušala ukrasti neko alkoholno piće u čemu ju je spriječila trgovkinja koja je potom napadnuta nožem

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom te utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo Teško ubojstvo u pokušaju, nakon što je jučer objavljena vijest kako je dotična žena nožem napala djelatnicu trgovine (50) i teško je ozlijedila.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je 34-godišnjakinja jučer, 13. prosinca oko 10,30 sati u trgovini u Vukovaru, s ciljem da se protupravno okoristi, nožem napala i teže ozlijedila 50-godišnju djelatnicu trgovine - stoji u priopćenju policije.

Nakon policijskog postupanja 34-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da je počinila navedeno kazneno djelo, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Prema neslužbenim informacijama 34-godišnjakinja je pokušala ukrasti neko alkoholno piće u čemu ju je spriječila trgovkinja koja je potom napadnuta nožem. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Marko
Marko
17:52 14.12.2023.

Čisti primjer Femicida

KO
konfederacija
18:48 14.12.2023.

šlive rodile i rakije na svako koraku a ona nožem peče rakiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije