Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOROVO NASELJE

Strava u Vukovaru: Žena nožem napala prodavačicu i teško je ozlijedila

izbodena prodavačica
Foto: Branimir Bradarić
1/3
13.12.2023.
u 15:26

Događaj su nam potvrdili i iz PU vukovarsko-srijemske, a naknadno su se i oglasili priopćenjem

Tijekom današnjeg dana u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo naselje nožem je izbodena ženska osoba. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o zaposlenici jedne prodavaonice koju je iz još uvijek nepoznatog razloga nožem izbola jedna žena.

Događaj su nam potvrdili i iz PU vukovarsko-srijemske, odakle navode kako je u tijeku očevid i da se još uvijek ne zna kako je došlo do ovoga incidenta niti tko je nastradao.

- Oko 10,30 sati 13. prosinca u trgovini mješovite robe u Vukovaru 34-godišnjakinja je zasad nepoznatim oštrim predmetom napala 50-godišnjakinju, djelatnicu trgovine, i pritom je teže ozlijedila. 34-godišnjakinja je pod nadzorom policije. U tijeku je kriminalističko istraživanje - navode iz policije u svezi napada nožem u Vukovaru.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 22

ZG
zg1985
15:49 13.12.2023.

vjerovatno je prodavacica rekla kruh umjesto hleb i napadacica se osjetila uzrujano i ugrozeno,cak i uplaseno

JF
Jure_Francetić
15:27 13.12.2023.

Jel ova izbola našu?

Avatar Marko
Marko
14:16 13.12.2023.

Jel i to ide pod Femicid?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije