Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠETALA MASKIRANA

Pokušala opljačkati mjenjačnicu pa ju odala zubarska potvrda: 'Samo sam htjela platiti režije'

prometna
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/2
18.11.2021.
u 17:21

Snimke nadzornih kamera druge mječnjačnice i kasina u istoj ulici potvrdile su da je 56-godišnjakinja pokušala opljačkati mjenjačnicu

Samo sam htjela platiti režije, branila se tijekom ispitivanja 56-godišnja Đurđevčanka koja je prošlog četvrtka upala u mjenjačnicu u Koprivnici i tražila novac

Priznala je cijelo djelo te kazala kako se na razbojništvo odlučila jer je nezaposlena i siromašna. Tužitelji Općinskog državnog odvjetništva odlučili su nakon ispitivanja kako nema opasnosti od ponavljanja djela pa su je pustili da se brani sa slobode, prenosi Podravski.hr.

Đurđevčanka je pokušala opljačkati mjenjačnicu bez ikakvog plana, a u prostorije je ušetala maskirana, s perikom i flasterom preko nosa. Bacila je novčanik na pod te se požalila zaposlenici da ima zdravstvenih problema i da se ne može sagnuti. Zaposlenica je izašla iz svog prostora kako bi pomogla, no kada je vidjela da žena vadi pištolj, odmah se povukla i zaključala. Đurđevčanka je ubrzo shvatila da joj je plan propao pa je pobjegla, a novčanik ostavila u mjenjačnici. 

Policajcima nije dugo trebalo da pronađu Đurđevčanku jer, iako u novčaniku nije bilo osobnih dokumenata, tamo je ostala zubarska potvrda s njenim imenom i prezimenom. Policajci su je ubrzo zaustavili kada se vraćala kući automobilom te ju uhitili. 

Snimke nadzornih kamera druge mječnjačnice i kasina u istoj ulici potvrdile su da je 56-godišnjakinja pokušala opljačkati mjenjačnicu. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
15:32 19.11.2021.

sad znam zašto političari kradu. imaju visoke režije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije