Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Splitska policija u stanu pronašla 24,5 kg marihuane

PU splitsko-dalmatinska
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/3
18.11.2021.
u 10:10

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, u srijedu je 28-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, a uslijedit će i podnošenje optužnog prijedloga nadležnom općinskom prekršajnom sudu zbog posjedovanja pištolja.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te zbog sumnje u počinjenje prekršaja Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava je izvijestila kako je 16. studenog 2021.godine temeljem naloga suda izvršena je pretraga kuće koju koristi spomenuti 28-godišnjak na splitskom području te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 24 kg i 469 grama droge marihuane, jedna stabljika marihuane, tri digitalne vage za precizno mjerenje, jedan pištolj i 131 komad raznog streljiva. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, u srijedu je 28-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, a uslijedit će i podnošenje optužnog prijedloga nadležnom općinskom prekršajnom sudu zbog posjedovanja pištolja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije