Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Govor mržnje
Povratak na članak

Pokrenut postupak protiv emisije Bujica: 'Migranti namjerno šire sidu'

Gosti Velimira Bujanca migrante su nazivali 'crnčugama i Arapima koji siluju i ubijaju', 'divljacima s istoka', 'teroristima i kriminalcima'

Komentari 189

PA
Panonski
16:59 09.11.2018.

U Bihaću pokušaj silovanja 13-godišnje djevojčice....ZAŠTO HR MEDIJI ŠUTE O TOME????

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:52 09.11.2018.

Zasto je uvreda nekoga nazvati Arapom ?

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:55 09.11.2018.

Napokon. Evo razloga da se zabrani rad svima koji nisu na sorosevoj ili velikosrbskoj liniji.

VL
BI
bijelocrveni
17:23 09.11.2018.

Podrska Bujancu i Bujici!

VL
DU
Deleted user
16:56 09.11.2018.

kakve glupsoti ovi pričaju. Pa zna se da su to doktori i inženjeri. Francuzi i Njemci sami sebi rade štetu da bi onda zli fašisti mogli reć nešto protiv migranata!!!!

VL
MA
Marsijanac
17:36 09.11.2018.

Puna podrska Bujancu. Napokon netko tko predstavlja istinu. Dolje sa crvenim liberalima koji unistavaju Europu.

VL
DU
Deleted user
16:55 09.11.2018.

Govor mržnje?????? Taj članak me podsjetio na onaj vic: u sudnici sudac pita optuženog: "optuženi, da li je istina da ste svom susjedu rekli da je budala i niškoristi?" Opruženi odgovori: istina je, časni sude! Ali ja to nisam rekao...

VL
ZI
zimerman
17:06 09.11.2018.

Ljevičari su pronašli super put kako da unište slobodu govora . Sve što se kaže bilo šta protiv njihovih ljevičarski socijalističko/globalisticki ideja naziva se govorom mržnje , To se pokazalo vrlo učinkovito u zapadnoj Europi i SAD-u.

VL
DU
Deleted user
17:09 09.11.2018.

Ma kakvi silovatelji, kriminalci i Arapi. To su fini neki ljudi. Ni jedan nikad nije u ime Allaha u Europi počinio teroristički čin, silovao djevojku u novogodišnjoj noći, opljačkao ili me daj Bože pokušao na silu prijeći granicu. Sve stee vi to sebi umislili, što vam je...

VL
AR
Artukovic
17:05 09.11.2018.

Pa jesu li sto slagali?

VL
DU
Deleted user
17:25 09.11.2018.

Koje glupost slusamo od ovih sto su kontra Bujici, pa nista?

VL
AL
alphazulu99
17:25 09.11.2018.

Sto mislite tko je oblacio zarobljenim vojnicima narancaste kombinezone made in USA i rezao im glave. Sve to objavljivao na youtube kanalima uz visoku kvalitetu videa? Sto mislite tko je Hrvata Tomislava Salopeka pogubio na gore navedeni nacin? Je li neki od tih ubojica prosao ili trenutno prolazi kroz RH? Ako ubijete glasnika koji donosi losu vijest, niste rijesili problem.

VL
ST
stefj
17:40 09.11.2018.

A evo, kreće cenzura, a još Hrvatska delegacija nije niti došla do Marrākeša. Tek kada se potpiše, tj. usvoji, vidjet ćete kakav će tek onda biti pritisak na medije... Bujanec mi nije dobar novinar, emisije su mu zapravo dosadne, no postao je toliko popularan jer otvara teme koje su u mainstream medijima zabranjene. Gdje bi u nekoj normalnoj zemlji novinar postigao takvu popularnost na jednoj maloj televiziji... Interesantno je kako se odmah skoči na neku vijest koja je protiv migranata, a nitko se ne bori argumentima protiv toga, već samo diže sve veću galamu. Pa dokažite da nije tako... S druge strane, zašto se ne zabrane neke emisije na HTV-u ili RTL-u kada pogrdnim imenima nazivaju ljude desne orjentacije, kada klevetaju i izmišljaju činjenice vezane uz desnicu?... Očito "istina" u medijima ima samo jednu stranu, a to je ona ideološka i interesna...

VL
DU
Deleted user
17:48 09.11.2018.

Iz zaključka dotičnog Vijeća o "katoličkim nekrofilskim orgijama": "...Indexov tekst ne predstavlja ni uvredu jer ne postoji uvrijeđena osoba, već se ismijava Katolička crkva i vjernici općenito (!!!)." Bujanca ne gledam kao što ne čitam ni index, ali država nijee ničija privatna prćija pa tako ni Vijeća za elektroničke medije da bi oni mogli odlučivati prema simpatijama. Ako index hrvatske vjernike na svakodnevnoj bazi može nazivati katotalibanima, može se i muslimane teroristima jer se ne vrijeđa određena osoba već muslimani općenito. Govor mržnje se ne može primjenjivati selektivno niti je Vijeće za elektroničke medije mjesto za uhljebljivanje kojekakvih aktivista.

VL
JU
juma
17:56 09.11.2018.

Sto su to mediji postali neka nova crkva, pa je postalo zabranjeno mrziti? Mrznja je emocija svojstvena covjeku, koliko i ljubav. Neka se javi onaj tko nije nekoga ili nesto mrzio u zivotu. Bez mrznje nismo potpuni ljudi, nego robotii kastrirani od emocija, odnosno ustrasena bica iz sputana ideoloskim i vjerskim okovima. koja se ne usude kazati ono sto misle i osjecaju.

VL
DU
Deleted user
17:37 09.11.2018.

Umjesto da kažu istinu o Izbjeglicama ovi šire mržnju. Što ne kažu da su mediji jako doprinijeli tome da sada dolaze izbjeglice. Jer su mediji podržali rat u Siriji Libiji Jemenu Iraku itd. Gdje su sada prijatelji Sirije da pomognunu izbjeglicama ? Kada je trebalo prijatelji Sirije su slali oružje u Arapske zemlje koje su onda slale oružje u Siriju, onda su odande potekle rijeke izbjeglica. Danas mediji i svi ostali glume humanitarce, izražavajući veliku zabrinutost za izbjeglice. Čak nam nameću stav da izbjeglice imaju veća prava od nas ostalih, pa se zbog toga i zakoni mogu kršiti. Gdje su bili kada se trebalo zauzeti za stav protiv ratova odakle izbjeglice dolaze? Izbjeglice su imale pravo na to da ne budu istjerani iz svoje zemlje ali o tom pravu svi šute.

VL
LO
lojtra2
17:10 09.11.2018.

Ono što nazivamo europom nastalo je nakon dugih stoljeća samopripitomljavanja europskih naroda kroz učenje, školovanje, žrtvovanje, odricanje, poštovanje zakona, kulturno uzdizanje, tolerancija, razvoj socijale i društva, rada na opću korist itd, itd... I tu treba otvoreno izreći ono što svak normalan vidi. Ovi koji su nagrnuli preko svih bliži su biološli rođaci gorili nego europljaninu!

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
18:14 09.11.2018.

U Bihaću migranti pokušali silovati djevojčicu. Ne vidim na večernjem nigdje ni slova o tome. Možda će reći da je to lažna vijest koju je policija izmislila i objavila.

VL
Avatar štrumpf
štrumpf
17:31 09.11.2018.

Sve bi ja te novinare poslao na nekoliko mjeseci da žive u nekom kvartu sa Arapima i siguran sam da bi promjeni mišljenje.. Ima i Arapa jako dobrih ljudi ali su činjenice da se mnogo toga lošega dešava oko njih,posebno ako postanu većina u nekom kvartu... zato su se uglavnom svi Nijemci iselili iz tih kvartova jer nisu sigurni.

VL
MA
Marsijanac
17:42 09.11.2018.

Socijalno -komunisticki, demon-kratsko liberlni smrad je skoro u potpunosti unistio ovu planetu na svim podrucjima.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.