Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRADEN MOTEL

Pokraden motel Vratnik

vratnik hotel
Marko Čuljat
06.11.2009.
u 12:14

Policija je dovršila kriminalističku obradu nad tri muškarca s područja Crikvenice koje se sumnjiči da su 4. studenoga ove godine provalili u motel Vratnik.

GOSPIĆ - Policijska uprava ličko-senjska dovršila je kriminalističku obradu nad trojicom Crikveničana zbog sumnje da su u Vratniku na Velebitu kod Senja 4. studenoga ove godine provalili u zatvoreni motel Vratnik. Otuđili su 16 radijatora, tri radna stola, dva sudopera, te 40 komada slavina za vodu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su u motel provalili i dva dana ranije te ukrali i prodali uređaj za pravljenje kave. Dio ukradenih predmeta iz motela je pronađen. Protiv Crikveničana je podnesena kaznena prijava za tešku krađu.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
04:50 07.11.2009.

A moja baka, inace iz Celja (1/3 zagrepcana je porijeklom od nekud iz \"Slovenije\") je govorila da su svi Slovenci, a narocito Kranjci kourve i da sa njima ne treba imati posla. To je govorila na kajkavskom ciji jedan od dijalekata vi tamo preko zove \"slovenskim\". Pa ovakvih Slovenaca se su sramili, i gadili ste im se, i oni koji za vas nisu htjeli ni cuti i radije su poslije I svj. rata ostali u Austriji i proglasili sami sebe za Austrijance. Sad ste u EU i slobodan vam je put da si povratite Korusku, Goricu itd. - ali ne, to ne ide jer se jos uvijek gadite tim vasim vlastitim sunarodnjacima tamo. Gadite se i meni, djelomicno isto vasem sunarodnjaku, iz Hrvatske. Odurni ste k\'o narod, narocito nakon ovog podmuklog podyebavanja sa savudrijskom valom i drugim.

RA
rakun235
13:38 06.11.2009.

sada znate zasto je pregovor(HRVAT JE TAT)istiniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije