Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA GROBLJU KVANJ

Pokopane su četiri žrtve Branka Kolopera

Branko Koloper
Foto: Facebook/Pixsell
1/2
03.02.2021.
u 20:29

Obitelj Kolopera nije stavila osmrtnicu s datumom i mjestom njegova pokopa

Žrtve šibenskog pekara Branka Kolopera pokopane su u utorak i srijedu na groblju Kvanj u Šibeniku, a obitelj Kolopera koji je prošle subote odnio pet života u Vodicama, uključujući svoj, odlučila je ne staviti osmrtnicu s datumom i mjestom njegovog pokopa.

Ubijeni poduzetnik Tedij Slamić ispraćen je u srijedu u 13 sati, a nakon toga stečajna upraviteljica Radojka Danek i njen suprug Mario, prenosi 24 sata.

Dan ranije, u utorak, pokopana je četvrta žrtva Kolopera, Toni Šparada, također na navedenom šibenskom groblju, a obitelj ubojice nije stavila osmrtnicu s datumom i mjestom njegova pokopa. 

Komentara 2

IP
info_punkt
11:33 04.02.2021.

u stvari, Koloper je bio njihova žrtva

JZ
Jedan_Zagrepčanec
20:53 03.02.2021.

Neka se sudstvo počne pošteno baviti svojim poslom, kao i razna tužilaštva kojekakvih imena, pa se ovakve nemile stvari ne će događati... Čovjek je učinio užasnu stvar, ali je za to očito krivo to što je puknuo (postao neuračunljiv) zbogog nepravde koju su mu učinili, a da pravna država nije radila svoj posao. Dakle, s ubojicom su suodgovorni i organi progona i sudstvo, kao i zakonodavci koji su donošenjem ovakvih bolesnih zakona omogućili nepravdi da se razmaše, pa oduzmu čovjeku imovinu koja vrijedi puno puta više od duga koji mu se stavlja na teret.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije