Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pokloni vožnju Eko taxijem

Pokloni vožnju Eko taxijem
02.12.2020.
u 13:53

S 01. prosincem ušli smo u blagdansko razdoblje, doba Božića. U iščekivanju Božića, zasigurno ste pomislili što ove godine pokloniti. Razveselite svoje najmilije, poslovne partnere ili kolege i poklonite im nešto što će moći iskoristiti tokom cijele godine – voucher za vožnju Eko taxijem.

Poklanjanje vožnje idealan je način da obavljanje svakodnevnih obveza učinite lakšima. Traženje parkirnih mjesta ili gužvanje u javnom prijevozu svi želimo izbjeći, a sigurna i udobna vožnja Eko taxijem zasigurno olakšava mobilnost.  

Voucher uključuje prijevoz na području grada, a dostavlja se u elektronskom obliku kojeg se onda, po potrebi, može i isprintati. Cijena vouchera iznosi 50,00 kuna.

Ukoliko odlučite darivati poslovne partnere, dodanu vrijednost ovom poklonu čini i mogućnost personalizacije dodavanjem logotipa Vaše tvrtke na voucher, što ovaj poklon čini još posebnijim.

Foto: Eko taxi

Vozila Eko taxija redovno se dezinficiraju i provjetravaju, a vozači pridržavaju svih mjera propisanih od strane HZJZ-a i Stožera civilne zaštite. U prilog tome ide činjenica da do sada nije zabilježen niti jedan pozitivan slučaj.

Za više informacija o kupovini Eko taxi vouchera budite slobodni javiti nam se putem emaila ekotaxi@ekotaxi.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije