Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA IDE DALJE

Pojavila se novost oko misterioznog pronalaska žene na Krku: Pronađen ruksak, ali bez dokumenata

PU Primorsko-goranska
21.09.2021.
u 15:47

Ne sjeća se kako se zove, nije uz sebe imala nikakve dokumente ni mobitel, a jedino što se o njoj zna jest da komunicira na engleskom.

Policija je pronašla ruksak žene koja je spašena u nedjelju 12. rujna na Krku, između mjesta Čižići i Rudine, sa stjenovite obale gdje se nalazila cijelu noć, dehidrirana i malaksala. 

Podsjetimo, ženu su u nedjelju spasili pripadnici HGSS-a, a navodno je na tom stjenovitom terenu provela cijelu noć.

Ne sjeća se kako se zove, nije uz sebe imala nikakve dokumente ni mobitel, a jedino što se o njoj zna jest da komunicira na engleskom.

Zbog svega toga je policija zatražila i pomoć javnosti, no zasad njihov apel nije polučio informacije koje bi otkrile identitet nepoznate žene koja je sada na liječenju u KBC-u u Rijeci.

Ekipa RTL-ove Potrage istražuje slučaj te je doznala da je tijekom jutra na predjelu obale, dosta udaljenom od mjesta gdje je nepoznata žena nađena, policija pronašla njezin ruksak!

Međutim, sadržaj ruksaka nije istražiteljima pružio željene informacije o njenom identitetu. Uz sprej za komarce i još neke sitnice koje bi svaki turist ponio sa sobom na izlet, u ruksaku je pronađen i novčanik, no bez dokumenata i bez novca

Opširnije o slučaju pročitajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:11 21.09.2021.

Na kraju ce ispasti da je Radivojka Mihajlovic koju su svemirci oteli 1999. za vrijeme napada na Serbiju

Avatar Majda
Majda
17:03 21.09.2021.

A sve etikete na odjeći izrezane,da ne shvate da je pobjegla iz zatvora u Požegi...

AN
Anezka
08:16 22.09.2021.

Mulja nešto baba.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije