Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OD DVIJE POGOĐENE BAZE

Pogledajte trenutak eksplozije u vojnoj bazi u Rusiji: Napala ju je bespilotna letjelica

FILE PHOTO: Russian police officers stand guard during a rally in Moscow
Foto: Reuters Photographer/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.12.2022.
u 14:31

Navodno je u Saratovu oštećen strateški bombarder T-95 koji Rusija koristi za gađanje ukrajinske energetske infrastrukture

Najmanje tri osobe su poginule i više ih je ozlijeđeno nakon eksplozije u dvije vojne zrakoplovne baze na zapadu Rusije u ponedjeljak. "Neidentificirana bespilotna letjelica napala je zračnu bazu u Saratovskoj oblasti", izvijestila je Baza.

Dvije osobe su prevezene u bolnicu, a prema izvještajima oštećena su dva zrakoplova. Otprilike u isto vrijeme, kamion s benzinom eksplodirao je na pisti u Rjazanskoj oblasti, južno od Moskve. Tri osobe su poginule, a pet ih je ozlijeđeno.

Zasad se ne zna uzrok eksplozije u Rjazanu. Prema nekim navodima oštećen je jedan zrakoplov.

Navodno je u Saratovu oštećen strateški bombarder T-95 koji Rusija koristi za gađanje ukrajinske energetske infrastrukture.

Za sada nije jasno tko je odgovoran za eksplozije, navodi Reuters.

Na Twitteru je objavljena snimka eksplozije u bazi u Saratovskoj oblasti. Euan MacDonald iz medija The New Voice od Ukraine istaknuo je kako se na 15. sekundi snimke čuje zvuk nečega što nadlijeće područje, na 42. sekundi vidi se bljesak od eksplozije, a 19 sekundi kasnije, čuje se i prasak. Snimka je zabilježena nadzornom kamerom.

Komentara 30

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
15:07 05.12.2022.

Ajde što Ukrajina se ne može obraniti... Ali da ni jedna Rusija to nije sposobna...

BF
bf23
19:05 05.12.2022.

Ruski botovi na aparatima

Avatar nekakav
nekakav
14:39 05.12.2022.

onog trena kad u rusiji ostanu bez strpljenja, ukrajina će zacvrčati ko ražnjić. za sad još uvijek službena politika govori da kijev nije i ne bude meta. nije vam čudno da bombe ne padaju po kijevskom aerodromu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije