Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teoretičari zavjera tvrde

'Pogledajte ovu fotografiju: Ona je dokaz da nismo bili na Mjesecu'

čovjek na Mjesecu
Foto: Screenshot
1/4
19.11.2017.
u 09:24

Teoretičari zavjera sve su uvjereniji kako čovjek nikada nije bio na Mjesecu te da su NASA-ine misije lažirane

Još otkad je čovjek prvi puta zakoračio na Mjesec, teoretičari zavjera pokušavaju dokazati da se to nikada nije dogodilo te da je riječ samo o američkoj propagandi.

Analizirajući let Apolla 17, šeste i posljednje NASA-ine misije na mjesec u prosincu 1972. godine, teoretičari zavjera tvrde kako sad imaju dokaz da je taj povijesni trenutak za čovječanstvo zapravo lažan.

Riječ je o misiji u kojoj su astronauti Eugene Cernan i Harrison 'Jack' Schmitt proveli 22 sata na površni Mjeseca, dok im je kolega Ronald Evans kružio iznad glava. Tim je tada proveo niz eksperimenata na Mjesecu, no prema videu koji je sada objavio na YouTubeu korisnik pod imenom Streetcap1 to nije bilo tako.

On se fokusirao na odsjaj u viziru kacige koju na glavi ima jedan astronaut.

– Učinilo mi se čudnim pa sam analizirao fotografiju. U viziru se vidi figura čovjeka koji ne nosi svemirsko odijelo. Ako smo bili na Mjesecu, gdje je ovom čovjeku odijelo? – pita se ovaj teoretičar zavjera.

Njegova objava na YouTubeu ima više od 176 tisuća pregleda u dva dana, a mnogi korisnici su se složili s ovim otkrićem.

– Osoba u odrazu na sebi ima tipično vojničko odijelo. Ovaj dokaz je sjajan, ne može se nikako drugačije objasniti. Kakvo odlično otkriće – napisao je pod video jedan korisnik.

Komentara 93

KV
ka-vuk
09:57 19.11.2017.

Danas kompjuterska manipulacija čuda čine. Još ima onih koji misle da je zemlja ravna ploča.

LO
Lonja
10:48 19.11.2017.

Ako me oči ne varaju, ovaj na snimci na viziru ima odijelo astronauta

DO
domxerex
11:48 19.11.2017.

Ima i onih koji na slici slijetanja vide kako se vijori zastava na mjesecu u zrakopraznom prostoru. Ima i onih koji tvrde da su rusi sletili ali ne žele objaviti jer su nešto "važno" otkrili. itd, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije