Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

'Pogledajte ovu fotografiju: Ona je dokaz da nismo bili na Mjesecu'

Teoretičari zavjera sve su uvjereniji kako čovjek nikada nije bio na Mjesecu te da su NASA-ine misije lažirane
19. studenoga 2017. u 09:24 93 komentara 75888 prikaza
čovjek na Mjesecu
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Još otkad je čovjek prvi puta zakoračio na Mjesec, teoretičari zavjera pokušavaju dokazati da se to nikada nije dogodilo te da je riječ samo o američkoj propagandi.

meteor, nebo Amerikanci u panici Nije se dogodio kraj svijeta, no što je ovo snimljeno na nebu iznad LA-a?

Analizirajući let Apolla 17, šeste i posljednje NASA-ine misije na mjesec u prosincu 1972. godine, teoretičari zavjera tvrde kako sad imaju dokaz da je taj povijesni trenutak za čovječanstvo zapravo lažan.

Riječ je o misiji u kojoj su astronauti Eugene Cernan i Harrison 'Jack' Schmitt proveli 22 sata na površni Mjeseca, dok im je kolega Ronald Evans kružio iznad glava. Tim je tada proveo niz eksperimenata na Mjesecu, no prema videu koji je sada objavio na YouTubeu korisnik pod imenom Streetcap1 to nije bilo tako.

[video: 22757 / ]

On se fokusirao na odsjaj u viziru kacige koju na glavi ima jedan astronaut.

– Učinilo mi se čudnim pa sam analizirao fotografiju. U viziru se vidi figura čovjeka koji ne nosi svemirsko odijelo. Ako smo bili na Mjesecu, gdje je ovom čovjeku odijelo? – pita se ovaj teoretičar zavjera.

Njegova objava na YouTubeu ima više od 176 tisuća pregleda u dva dana, a mnogi korisnici su se složili s ovim otkrićem.

– Osoba u odrazu na sebi ima tipično vojničko odijelo. Ovaj dokaz je sjajan, ne može se nikako drugačije objasniti. Kakvo odlično otkriće – napisao je pod video jedan korisnik.

EGZOMJESEC Astronomi uzbuđeni zbog otkrića: 'Možda je mjesec, no tko zna, možda je nešto drugo' falcon 9 PRIVATNA MISIJA Musk najavio misiju na Mjesec 2018. godine s raketom koja još nije testirana: 'Putnici su svjesni rizika' Gene Cernan U 83. godini Preminuo posljednji čovjek koji je hodao Mjesecom: 'Zauvijek ću pripadati svemiru'
Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas

  • ka-vuk:

    Danas kompjuterska manipulacija čuda čine. Još ima onih koji misle da je zemlja ravna ploča.

  • Lonja:

    Ako me oči ne varaju, ovaj na snimci na viziru ima odijelo astronauta

  • domxerex:

    Ima i onih koji na slici slijetanja vide kako se vijori zastava na mjesecu u zrakopraznom prostoru. Ima i onih koji tvrde da su rusi sletili ali ne žele objaviti jer su nešto "važno" otkrili. itd, ...