Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Nije se dogodio kraj svijeta, no što je ovo snimljeno na nebu iznad LA-a?

Na nebu iznad Kalifornije brojni su građani vidjeli neobična svjetla koja se kreću prema Zemlji pa su se mnogi uplašili kako bi se najava teoretičara zavjera mogla obistiniti
25. rujna 2017. u 10:25 4 komentara 25603 prikaza
meteor, nebo
Foto: Twitter

Svi su ismijali teoretičare zavjere koji su za protekli vikend najavili kraj svijeta koji se, očito, nije dogodio. No, nakon fotografija nepoznatog svjetla na nebu iznad SAD-a, počeli su se pitati je li istina ono što se najavljivalo za 23. rujna.

NLO Pilot JNA: 'Često smo susretali NLO, ali o tome nismo smjeli govoriti'

Naime, na nebu iznad Kalifornije brojni su građani vidjeli neobična svjetla koja se kreću prema Zemlji pa su se mnogi uplašili kako bi se najava teoretičara zavjera mogla obistiniti.

Oni su, naime, objavili kako će se u subotu u Zemlju zabiti nepoznati Planet X, što je čak opovrgnula i NASA koja je izvijestila kako se ništa slično ne kreće prema Zemlji.

No, nakon pojave nepoznatog predmeta na nebu iznad Amerike, Twitter su preplavile objave o NLO-ima, meteorima, dok su neki nagađali kako je riječ o raketi koju je ispalila Sjeverna Koreja.

Zemlja Istražite planet Snimka od 80 trilijuna piksela: Ovaj pogled na Zemlju ostavlja bez daha Zemlja kao ravna ploča 200 dokaza da je... Na popularnoj plaži osvanula ploča s bizarnom porukom NLO Neobična svjetla Stanovnici mjesta na istoku Srbije tvrde: Snimili smo NLO
f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas