Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMOŠTEN

Pogledajte kako teku radovi za Kip Gospe od Loreta visok 17 metara

Primošten: Na brdu Gaj dovršava se postolje za spomenik Gospe od Loreta
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/14
15.03.2017.
u 16:39

Kip će biti obložen mozaikom od zlata, srebra i bojenog stakla

Na brdu Gaj iznad Primoštena privode se kraju radovi na postolju na kojem će biti postavljen spomenik Gospe od Loreta.

Kip Gospe od Loreta visok je sedamnaest metara i bit će obložen mozaikom od zlata, srebra i bojenog stakla. Kip će 20. ožujka biti dopremljen iz Zagreba, a do 1. svibnja bit će okončani svi radovi.

Riječ je o jednom od najvećih marijanskih spomenika na svijetu, a za vedra vremena trebao bi se vidjeti čak i iz Italije. Oko svetišta će biti postavljen i video nadzor, a spomenik će čuvati i zaštitari.

>> Kip Gospe visok 17 metara bit će obložen zlatom, a čuvat će ga zaštitari

>> 'Spomenik Gospi bit će visok 17 metara i vidjet će se iz Italije'

Komentara 10

Avatar HeinzGuderian
HeinzGuderian
16:44 15.03.2017.

Ako ste vi normalni... Bolje da ste vjetroelektranu napravili... vrtić... školu... ubožnicu... škver... staklenik... bilo što...

JO
josipduvnjak60
18:12 30.03.2017.

Poštovani gospodine Ako si ti čakao da papa Franjo postane papa pa da tek onda nešto da naučiš, onda sada možeš samo žaliti na izgubljenom vremenu. Stipendije je rođen u Primoštenu I vidi Primošten kao svoje dvorište. Ljudi ga volei ga vole i podržavaju. Zato pusti ga da uređuje svoje dvorište. Ne bacaj blato na njega bez ikakva razloga.

KA
kajbum
07:29 16.03.2017.

Ovi dalmatinci sve protiv talijana a samo bi talijansko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije