Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro raspoloženje uoči utakmice

Pogledajte atmosferu iz Katara: Bivša predsjednica zapjevala s navijačima

Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima
Foto: Screenshot/Instagram
1/4
27.11.2022.
u 16:58

- Na terenu se borimo, ali u svakom trenutku slavimo prijateljstvo! Kako je divno osjećati se ovako sigurnim i dobrodošlim! Hvala svima na prijateljstvu i podršci Hrvatskoj! - poručila je

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je stigla u Dohu, a za Večernji list otkrila je svoja razmišljanja uoči današnjeg susreta. Da uoči utakmice vlada dobro raspoloženje, vidljivo je i na snimci koju je objavila. Naime, pokazala je kako s hrvatskim navijačima pjeva “Kome bi šumilo more moje sinje”.

Podijelila je i niz fotografija te navela kako je atmosfera s nogometnim fanovima iz cijelog svijeta sjajna. 

- Na terenu se borimo, ali u svakom trenutku slavimo prijateljstvo! Kako je divno osjećati se ovako sigurnim i dobrodošlim! Hvala svima na prijateljstvu i podršci Hrvatskoj! - poručila je.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 17 sati igra drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Protivnik je Kanada, a komentare i analize možete pratite na portalu Večernjeg lista.

 

Komentara 6

BR
brojevi
08:36 28.11.2022.

Zahvaljujući pokvarenom Škori, orjunašima, zavidnim babama i ženomršcima Hrvatska je politička scena mijenjala kraljicu za konja. Svojom pojavom u Kataru dokazala je po tko zna koji put svoje domoljubno opredjelenje i bar malo pripomogla dobroj igri naših izabranika. Takav stav bivše Predsjednice ćini ogromnu razliku između nje i mrzovoljca, štetoćine i nekulturnog svadljivca sa Pantovčaka. Usput, Škoro je potvrdio onu narodnu; "Tko pod drugim jamu kopa...."

Avatar uputnik
uputnik
09:19 28.11.2022.

Teško zamislivo da im slučajni-o uleti u svlačionicu.

Avatar bokolo
bokolo
01:11 28.11.2022.

Svih 15% u Saboru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije