Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Poginuo motociklist, 15 godišnjakinja teško ozljeđena

motor
Arhiv VL
15.11.2009.
u 13:15

Iz zasad neutvrđenih razloga vozač motocikla je najprije donjim dijelom motocikla udario u desni ivičnjak, a potom i tijelom u stablo. Iako je imao kacigu na glavi, mladića nije uspjela spasiti od stradavanja.

Vozač motocikla piaggio riječkih oznaka, 24 godišnji E.M. iz Rijeke, preminuo je u bolnici sat vremena nakon prometne nesreće koja se u noći na nedjelju u 02.25 sati dogodila u Istarskoj ulici na Krnjevu.

Suvozačica na motociklu, 15 godišnjakinja teško je ozljeđena, ali izvan životne opasnosti. Iz zasad neutvrđenih razloga vozač motocikla je najprije donjim dijelom motocikla udario u desni ivičnjak, a potom i tijelom u stablo.

Od siline udarca oboje su s motocikla pali na kolnik, imali su zaštitne kacige, no mladića kaciga, nažalost, nije uspjela spasiti. Obdukcija će biti obavljena danas, a preminulom je uzeta krv radi provjere alkoholiziranosti.

Ključne riječi

Komentara 1

KI
kiseljali
17:26 15.11.2009.

R.I.P. brate po motoru..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije