Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije uspio preživjeti

Preminuo mladić (28) koji se u subotu s kombijem zabio u stablo

Foto: Glas Istre
1/11
07.10.2018.
u 11:00

Nakon tragičnog sudara, vozač je u vozilu ostao prikliješten, stoga su ga pulski vatrogasci izvlačili iz auta nakon čega je hitno prebačen u bolnicu, no nažalost ozljede su bile preteške

U pulskoj bolnici jutros je preminuo državljanin BiH (28) zbog zadobivenih teških ozljeda u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer kada se mladić kombijem zabio u stablo u Mutilskoj ulici.

Tragedija se dogodila kada je vozač izgubio nadzor nad vozilom te prešao na suprotnu traku. Nakon toga udario je u viši rubnjak, a zatim prednjim dijelom vozila udario u stablo. Nakon udarca, automobil se odbio i zarotirao te potom udario i u zid kuće, prenosi Glas Istre.

1/11

Nakon tragičnog sudara, vozač je u vozilu ostao prikliješten, stoga su ga pulski vatrogasci izvlačili iz auta nakon čega je hitno prebačen u bolnicu, no nažalost ozljede su bile preteške i nije uspio preživjeti.

Nije poznato zbog čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem, no sumnja se da je uzrok nesreće mokar kolnik.

Također je na toj Fažanskoj cesti u petak smrtno stradala i pješakinja kada je na nju naletio kombi.

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zajgorec
11:57 07.10.2018.

čelestonke???? nova hrvatska guma???

MO
modovisisajteMaraschino
11:20 07.10.2018.

uzrok nesreće mokar kolnik.... e da, zaboravili ste brzinu i čelestonke gume....

Avatar gecdra
gecdra
12:52 07.10.2018.

Ja BIH njih kažnjavao zbog pre brze vožnje i vožnje bez međunarodne vozaćke dozvole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije