Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pula-medulinska cesta

Još jedna prometna nesreća u kojoj je poginuo motociklist, a nije kriv

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/12
09.09.2018.
u 12:38

Dogodio se sudar između automobila marke Renault Kangoo i motociklista, nažalost, motociklist je na licu mjesta preminuo

Jedna je osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro dogodila na Medulinskoj cesti u Puli kod skretanja za mjesto Pomer, izvijestila je istarska policija.

Prema prikupljenim podacima, nesreća se dogodila kad je vozač automobila (62) pulske registracije, koji se kretao iz smjera Medulina prema Puli na raskrižju za Pomer skrenuo u lijevo te oduzeo prednost vozaču motocikla. Motocikl je udario u prednji dio automobila i odbio se u rasvjetni stup izvan kolnika, a motociklist (36) je na mjestu preminuo.

Radi očevida, prometnica je u oba smjera bila zatvorena dva i pol sata, od 8.25 do 11 sati.

Komentara 2

Avatar burgos1948
burgos1948
17:12 10.09.2018.

Svakakva furda voz aute .

MU
mulag
14:00 09.09.2018.

nisi pazio na druge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije