Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji nesreće

Poginuli vozač vraćao se s kemoterapije?

Vranovci: Autobus pun djece prevrnuo se izbjegavajući sudar s automobilom
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
12.10.2017.
u 19:59

U autobusu je bilo 61 dijete i šest učiteljica, a nesreća se dogodila kad je automobil koji je vozio prema autobusu prešao u suprotni trak

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 10 sati dogodila u Vranovcima kod Slavonskog Broda, sletio  je s ceste autobus pun djece i prevrnuo se.

Među djecom nema teže ozlijeđenih, ali mališani su zaradili nekoliko hematoma po glavi i tijelu i uplašeni su. Navodno je autobus zahvatio rubnik i sletio u kanal u pokušaju da izbjegne nadolazeći automobil. U sudaru je poginuo vozač (59) automobila koji je, navodno, zbog puknuća gume prešao u suprotni trak.

Vranovci: Autobus pun djece prevrnuo se izbjegavajući sudar s automobilom
1/13

No neslužbeno se doznaje, pišu Vijesti.hr, kako je spomenuti vozač imao uznapredovali karcinom na plućima koji je metastazirao. On se vraćao sa kemoterapije i moguće da je da mu je upravo u tom trenutku pozlilo te da je izgubio kontrolu nad volanom. No, treba pričekati nalaze obdukcije.

U autobusu je bilo 61 dijete i šest učiteljica. Policija i roditelji čija su djeca bila u autobusu potvrdili su novinarima nakon nesreće da nitko nije imao vidljive ozljede. Ipak, svi učenici prošli su liječničke preglede u bolnici ili Osnovnoj školi Vranovci gdje su smješteni nakon nesreće, a liječnici su ih u slučaju sumnji u neke posljedice slali na detaljnije preglede. 

Komentara 5

AN
androandro
21:38 12.10.2017.

Vrlo neobicno. Jel avtobus registrovan za 68 ljudi? 61 djete + 6 uciteljica + vozac? Da nije mozda jos bilo slobodnih mjesta? A drugo. Koja je to jebena drzava kad covijek sa kemoterapije mora sam da vozi kuci? Ako nijee mogao nitko od domacih, trebala su ga odvesti kola hitne. Ili placeni taxi kao u Sloveniji.

EL
elkomadante
20:58 12.10.2017.

morao je postivati ugovor o radu ? ili nije mogao na bolovanje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije