Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao, pa se vratio

Pijani vozač usmrtio pješakinju kod Požege

Prometna nesreća - Alilovci
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/7
11.10.2017.
u 16:48

Nakon udara vozač je napustio mjesto nesreće te se naknadno sam vratio. Priveden je u policiju i protiv njega slijedi kaznena prijava...

Pješakinja (51) poginula je u teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak oko 22 sata dogodila u Alilovcima kod Požege. 

Na nju je usljed neprilagođene brzine i pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,37 promila naletio 24-godišnji vozač Golfa požeške registracije, koji se kretao u istom smjeru kao i pješakinja. 

Nesretna žena na mjestu je smrtno stradala. Nakon udarca vozač je napustio mjesto događaja, ali naknadno se sam vratio. Kazneno je prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći.

Komentara 1

MA
Marvin
10:53 12.10.2017.

bez bmw-a i mercedesa nema komentara .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije