Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitna prostitucija

Poduzetnik Štrbac: Znam ih, ali nisam bio klijent prostitutki

podvođenje (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
27.07.2011.
u 11:06

Suđenje Mariki Tomljanović Kiprijanovski, kćeri osuđivanog svodnika, iza zatvorenih vrata

Sa suđenja Mariki Tomljanović Kiprijanovski (24), optuženoj zbog podvođenja poznate bodybilderice Alice C., isključena je javnost zbog zaštite obiteljskog života optužene, osobito njezina maloljetnog djeteta. Odluku o isključenju javnosti donijela je sutkinja zagrebačkog Općinskog kaznenog suda Anamarija Pavičić prihvativši zahtjev obrane, a s kojim je bio suglasan i tužitelj Silvije Sušac.

Objava presude javna

No, objava presude će, u skladu sa zakonom, biti javna. Marika Tomljanović Kiprijanovski, kći osuđivanog svodnika, za koju tužiteljstvo traži sedam mjeseci zatvora, dovedena je u sudnicu iz pritvora u pratnji pravosudnih policajaca. Odjevena u trenirku i bez šminke, lice je pri dovođenju i odvođenju sa suda skrivala od fotoreportera prekrivši ga dugom, gustom kosom. Tereti je se da je od travnja do lipnja ove godine podvodila Alicu C. koja je, prema njihovu dogovoru, trebala pružati seksualne usluge muškarcima, za cijenu od 300 do 500 eura, a koju je određivala optužena. Uz to joj se sudi i za posjedovanje 0,5 grama kokaina. Iza zatvorenih vrata proces je nastavljen saslušanjem svjedoka.

- U postupku je saslušano troje svjedoka, a suđenje će biti nastavljeno sutra - kazao je glasnogovornik suda sudac Dražen Kevrić.

Alica C. izašla je iz sudnice bez ikakvog komentara. Saslušan je i riječki poduzetnik Zoran Štrbac, koji je spremno dao izjavu za medije.

Nije bio klijent

- Poznajem i optuženu i Alicu C., ali nisam koristio usluge prostitutki - kazao je Štrbac, dodajući također da sa spomenutim dvjema ženama nikad nije bio ni u poslovnom odnosu.

Dok je odvjetnik Marikina znanca Nebojše Perunovića Panche, vlasnika salona za masažu, optuženog za podvođenje starleta u drugom predmetu, prošli tjedan spremno izjavio da će za svjedoke pozvati gradonačelnike, vrhunske sportaše i ministre iz Vlade koji će svjedočiti Panchi u korist, Krešimir Krsnik, odvjetnik Marike Tomljanović Kiprijanovski, pozivajući se na tajnost postupka, nije želio reći ništa o svjedocima obrane.

No, zato je imao potrebu reći kako je jedna ozbiljna priča pretvorena u ljetno štivo kojim se neke ljude politički diskreditira!

Komentara 6

MA
marinkomarinko
08:37 28.07.2011.

ma kakav klijent - samo ih je ševio za novce

CU
cunt
22:18 27.07.2011.

ti si samo lukal kroz ključanicu

Avatar Vucibatina
Vucibatina
07:27 28.07.2011.

kak su se karale za lovu kad ih niko ni yebal ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije