Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Vigilare
Povratak na članak

'Podržavamo Doris Pinčić Rogoznicu, reakcija pravobraniteljice je promašena i bezobrazna'

Iz Udruge Vigilare su čestitali Pinčić Rogoznici na hrabrosti i odvažnosti u iznošenju svojega roditeljskog iskustva

Komentari 102

DU
Deleted user
13:00 09.08.2015.

Bravo Doris, cestitam da odlucnosti da ne napravis od svojega djeteta bezobrazno deriste Dijete se odgaja da izraste u stabilnu i odlucnu osobu a tako ce biti samo ako se roditelji tako prema njemu postave.

VL
D1
d12345
13:05 09.08.2015.

Napokon....dosta je više jednoumlja liberalno-fašističkih totalitarističkih udruga....Bravo za Vigilare

VL
DU
Deleted user
13:07 09.08.2015.

Pravobraniteljica se odlično uklapa u model Sjeverne Koreje

VL
BE
berija
12:59 09.08.2015.

Psihologija se studira na Filozofskom fakultetu. Biste li dozvolili nekome tko je studirao na Filozofskom fakultetu da vam petlja po srcu ili po bubrezima? A zašto biste mu dozvolili da vam prčka po obitelji?

VL
BA
babanko
13:18 09.08.2015.

Ovo samo govori kakva smo jadna država.. i da sa nama upravlja najgori šljam na svim razinama..

VL
MA
malaplava
13:09 09.08.2015.

batina je iz raja izašla.. nitko ne tuče dijete da "u njemu ubije boga" nego tih nekoliko udaraca po guzi,dok je bilo pravo vrijeme packi u školi,povlačenja za zulufe,klečanja na kuruzima..može djelovati samo pozitivno odgojno jer od malena se uči šta se smije,može,dali je dobro ili loše,a zato što pojedinci osnivaju udruge čim netko pusti vjetar i je nam ovakvu društvo,djeca postaju problemi. Doris otpili te besposličare a za svoje dijete što znaš i sama sigurno nećeš učiniti ništa loše sa poneki udarcem po turu

VL
MR
m@rica
13:07 09.08.2015.

Mene samo zanima što je pravobraniteljica za djecu učinila za dvogodišnje dijete koje se neki dan doslovno kuhalo u zaključanom automobilu, dok je otac sjedio i čekao bravara? Je li se obratila ocu monstrumu koji je vrijednost prozorskog stakla stavio ispred djetetovog života? Što su ostale institucije zadužene za dobrobit djece učinile po pitanju životno ugroženog djeteta?

VL
WC
wolf_cro
14:55 09.08.2015.

Nisam pobornik teških batina jer to je svakako zlostavljanje. Ali otkad su se uvele ove 'napredne' metode odgajanja i kojekakvi pravobranitelji za djecu nikad goreg ponašanja u djece. Nekad se nije moglo ni zamisliti da obijesno dijete prijavi roditelja policiji zbog kazne koju je zaslužilo. Od lagane pljuske po pozadini nitko nije umro niti imao traume. Naprotiv. Samo treba poći od toga na što se srozao obrazovni sustav otkako djeca imaju sva ta nebulozna prava pa mogu i fizički nasrtati na nastavnike.

VL
AP
aprgomet12
14:42 09.08.2015.

Ako ste se odlucili ubit svoje djete nema problema pravobraniteljica i ostale liberalbi fasisticke udruge ce vas poduprit i zastitit vas ali ako ste ga odlucili rodit i odgajat onda ih se cuvajte jer to van nece oprostit nego ce ucinit sve da ga odgoje za svoju ideologiju. Bravo Doris i Vigilare. Malo zdravog razuma protiv bolesne ideologije umotane u tzv. psihologiju i ljudska prava

VL
DH
dalibor.hren
13:34 09.08.2015.

Bravo Doris!

VL
CH
chupakabra
15:02 09.08.2015.

Ja se pitam da li pravobranitelji imaju uopće kompetencija osim onih uhljebničkih za poslove koje obavljaju. Udaranje djeteta po guzici nije neka metoda a metoda stavljanja u mrak ili u kut može napraviti veću štetu nego dvije po guzici jer ponekad kad dijete pretjera treba naučiti kad je dosta. Isto tako na drugoj strani mali debili se spremaju tući obojenog dečka. Ne znam da li su te "pravobranitelje" na faksu učili razliku između izdvojene situacije i kontinuiranog zlostavljanja jer rezultat njihovog rada je jalov primjer društvu što se smije a što ne jer nam je društvo poprilično sj....o a oni se laćaju gluposti umjesto da su tim debilima koji su htjeli tući crnog dečka roditeljima zakucali na vrata oni kucaju Doris jer je lupila dijete po pelenama. Sjednite, 1.

VL
MR
MRUDante
15:52 09.08.2015.

Silne krethenske zaštite kvazi dječjih prava su nas i dovele tu gdje jesmo. Djeca su nam sve gluplja i nasilnija. Zanimljiva nas vremena čekaju.

VL
DA
dada28
16:42 09.08.2015.

Nitko ne kaže da dijete treba prebijati i fizički kažnjavati, ali ako ga se ponekad, odgojno malo klepi po stražnjici, ne vidim u tome problem...I ja sam svoju djecu znala "isklepati" po turu. Naravno, puno sam ih i mazila, razgovarala s njima. I ništa im nije bilo! Nikad nikakvih problema u školi, ni u ponašanju...danas su obojica odrasli normalni ljudi, magistri, jako smo bliski i volimo se. Dakle, kod nas se socijalna služba, pravobraniteljstvo i ostale službe uvijek bave perifernim stvarima i pojavama, rade probleme gdje ih nema, a ne bave se onim čime bi trebali....možda sad i ja dobijem prijavu, retroaktivno...

VL
ZR
Ze Roberto u
15:14 09.08.2015.

Najbolje da svoje kaze i ministarka opacic, ona najbolje zna kako se odgajaju djeca, vjerojatno je i pisala zakon, a i pravobraniteljica je iz njezine partije

VL
TO
tonkica
17:23 09.08.2015.

Ljudi, budimo realni, Doris nije pretukla dijete. Jos malo pa ce udruge i psiholozi poceti prisiljavati roditelje da na djecijem jeziku bebama objasne fiziku. Od kada su psiholozi i svakave udruge pocele posvecivati toliko paznje na tehnike odgoja nasa djeca su sve gora i gora, cas izuzecima, ali globalno gledajuci ovo danas je katastrofa. Curice od 12 g na dalje izgledaju kao istrosene bugarske prostitutke, u seksualne odnose stupaju sve ranije, oba spola sve su agresivniji, sve deblji, ne poznaju postovanje prema starijima...i onda mi netko kaze da je danasnji odgoj dobar za psiholoski razvoj djece... isuse, ne usude se ni na drvo popest, ali usude se napasti nastavnika nozem ( jedna zagrebacka srednja skola). Ja spadam mozda u posljednju generaciju normalnog odgoja u kojoj si dobio flisku jer podrapao knjigu iz matematike, kada te susjed naribao jer nisi pozdravio, u kojoj si bio tiho u sobi kada su dosli gosti, kada bih dobila kulju ja bih bila kriva, a ne nastavnica, itd. Samo ne znam zasto je moja generacija toliko povodljiva da slusa i kopira svaku gluposto koja pise na internetu.

VL
DU
Deleted user
15:35 09.08.2015.

Jesenti milu bigulicu, zanimljivo je to kako mi od zapadnjaka uvijek pokupino samo ono najlošije što oni smisle i onda to primjenjujemo mehanički i bez ikakve svijesti o tome koliko je nešto od toga štetno, opasno ili čak zločinačko. Kaoo da je cijelom hrvatskom narodu ( i svim "građankama i građanima") pozobana pamet. Stvarno smo jadni i neuki počevši od Banskih dvora do Špičkovine i Malog Muća.

VL
DU
Deleted user
15:48 09.08.2015.

Izvrsno pismo podrške iz Udruge Vigilare. Država odgaja djecu samo u zločinačkim i totalitrnij režimima (što nismo i nećemo biti), a kvazi-znanstvenu psihologiju koja to omogućava treba razotkriti i odbaciti. Lijep pozdrav.

VL
Avatar white socks
white socks
15:54 09.08.2015.

Ubiti dijete, zametak, po pravobraniteljicinom mišljenju je dobro i poželjno, ali malo lupiti dijete po guzi je zločin. Strašno kako su sve naopako izvrnuli.

VL
Avatar white socks
white socks
16:05 09.08.2015.

Može li u Hrvatskoj pravobranitelj biti pravobranitelj ili po, naredbi bjelosvjetskih dženderista, pravobranitelj može biti samo pravobraniteljica?

VL
Avatar mariahh
mariahh
17:07 09.08.2015.

Doris je u pravu

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.