Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivotvorila diplomu

Podnijeli kaznenu prijavu protiv bivše karlovačke pročelnice

'01.02.2012. Karlovac - Celnici karlovacke zupanije, zupan Ivan Vucic, procelnica zupanovog ureda Bernardica Topolnjak Halapa, dozupani Ivan Banjavcic i Josip Safar. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSE
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
02.03.2012.
u 10:47

Lažnim prikazivanjem činjenica o svojoj stručnoj spremi sebi je pribavila protupravnu imovinsku korist veću o 400.000 kuna

Policija je protiv predsjednice županijskog vijeća Hrvatske stranke prava Karlovačke županije i donedavne pročelnice ureda župana Karlovačke županije Ivana Vučića, Bernardice Topolnjak-Halape općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijedila kaznenu prijavu jer je istraga utvrdila da je u razdoblju od 1993. do 2001. godine pribavila krivotvorenu diplomu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu na temelju koje se zaposlila kao šefica računovodstva u karlovačkoj gradskoj tvrtki Toplana i u uredu župana.

– Lažnim prikazivanjem činjenica o svojoj stručnoj spremi sebi je pribavila protupravnu imovinsku korist veću o 400.000 kuna – kaže glasnogovornica Policijske uprave karlovačke Tamara Grčić.

Podsjetimo, ovu temu prvu je otvorio Večernji list, nakon čega je župan karlovačke županije zatražio potvrdu naših navoda na Ekonomskom fakultetu, a kada ju je i dobio, Bernardica je otpuštena. I dalje ostaje dvojbeno je li natječaj na temelju kojeg je dobila posao pročelnice bio namješten.

 

Komentara 6

Avatar Vuglec
Vuglec
15:33 02.03.2012.

Sad me ne čudi što je karlovačka toplana stalno u gubicima i što dere sa računima građane, kad su joj ovakve bile šefice računovodstva.

TI
tintilinic100
11:29 02.03.2012.

zar vi mislite da je ovo jedina osoba koja na ovaj način vara državu ??????

TA
tatamlata
12:03 02.03.2012.

Tintilinic otkud generalno nagadjanje da se misli da je to jedina lopovosoba? Ovoj je dokazano crno na bijelo kao i njenom nekadasnjem shefu chapichu (Djapicu). Drugo je da nema odgogarajuceg kaznenog gonjenja kao sto ga nema i za tisuce laznihh invalida, civilnih i borackih koji nepravedno opterecuju mirovinski fond postenih ljudi i postenih invalida. Borackih mislim da ove nove, oni nekadasnji su skoro svi pomrli od starosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije