Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sačekuša

Podignuto deset kaznenih prijava zbog sukoba navijača u Vukovaru

policija (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
01.10.2010.
u 11:54

Napad se dogodio na križanju ulica Sajmište i Vatroslava Lisinskog, a napadači, inače navijači Dinama i Hajduka, maskirani su nasrnuli na osobno vozilo u kojem je bilo pet osoba od kojih su dvije maloljetne.

VUKOVAR – Nakon provedene kriminalističke istrage vukovarska policija podignula je protiv deset osoba kaznene prijave zbog sumnje da su 29. rujna u 02.25 sati fizički nasrnuli na skupinu navijača Partizana koji su se vraćali s nogometne utakmice odigrane u Beogradu.

– Oni se terete da su počinili kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom te uništenje i oštećenje tuđe stvari. Među tih deset osoba, koje su sve s područja Vukovara, pet je maloljetnih osoba – rekao je Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.

Podsjetio je da se napad dogodio na križanju ulica Sajmište i Vatroslava Lisinskog te da su napadači, inače navijači Dinama i Hajduka, maskirani nasrnuli na osobno vozilo u kojem je bilo pet osoba od kojih su dvije maloljetne.

– U tome napadu dvije su osobe teško ozlijeđene, a na vozilu, s obzirom na to da su mu ciglama razbijena sva stakla, utvrđena je materijalna šteta od 10.000 kuna – rekao je Žgela napominjući da je u sukobu navijača sudjelovalo i pet navijača Partizana s područja Bršadina i Bobote među kojima je bila i jedna ženska osoba.

Iz policije su još jednom istaknuli da je riječ o klasičnoj "sačekuši" s obzirom na to da je bilo poznato da navijači Partizana organizirano putuju na utakmicu u Beograd.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije