Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA

Počelo saslušanje Crvenih beretki za oružanu pobunu 2001.

legija
Reuters
22.09.2011.
u 19:45

Prema saznanjima Blica, na saslušanju u policiji sva četvorica negirala su krivnju.

U Specijalnom sudu u Beogradu u 17.30 sati počelo je saslušanje četvorice pripadnika Jedinice za specijalne operacije Crvenih beretki osumnjičenih za sudjelovanje u pobuni studenog 2001., javlja B92.

Na saslušanje su privedeni bivši načelnik za sigurnost JSO, sada pripadnik srbijanske sigurnosne agencije BIA Veselin Lečić, pripadnik Žandarmerije Mića Petraković, pripadnik Protuterorističke jedinice Vladimir Potić i umirovljeni specijalac Dragoslav Krsmanović.

Istražni sudac ih saslušava na zahtjev Tužiteljstva za organizirani kriminal, a nakon toga će odlučiti o pokretanju istrage i određivanju pritvora. Istragom za oružanu pobunu JSO u studenom 2001. osim četvorice uhićenih bit će obuhvaćeni i Milorad Ulemek Legija, kao i Duško Maričić Gumar i Zvezdan Jovanović, izjavio je za B92 tužitelj za organizirani kriminal Miljko Radisavljević dodajući kako će Tužiteljstvo podnijeti zahtjev za "provođenje istrage protiv svih njih zbog sumnje da su počinili kazneno djelo oružana pobuna i predložiti sucu određivanje pritvora. Prema saznanjima Blica, na saslušanju u policiji sva četvorica negirala su krivnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije