Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLINIKA ZA INFEKTIVNE BOLESTI

Počelo docjepljivanje djelatnika Zarazne, i Markotić primila booster dozu

Foto: Klinika za infektivne bolesti
1/6
25.10.2021.
u 16:20

- Svojim primjerom djelatnici Klinike pokazuju da je cijepljenje jedina sigurna i učinkovita mjera - poručili su iz Klinike

U Klinici za infektivne bolesti "dr. Fran Mihaljević" započelo je danas docjepljivanje djelatnika Klinike protiv COVID-19 booster dozom.

- Svojim primjerom djelatnici Klinike pokazuju da je cijepljenje jedina sigurna i učinkovita mjera kojom se možemo boriti protiv bolesti COVID-19. Odgovornost za naše zdravlje, za zdravlje naših kolegica i kolega, naših pacijenata i cijelog našeg društva je na svakome od nas. Imaš znanje, budi primjer! Cijepi se! - priopćeno je iz Klinike.

Među cijepljenim djelatnicima Klinike našla se i ravnateljica Klinike Alemka Markotić, koja je ujedno i članica Nacionalnog stožera civilne zaštite.

 

>> VIDEO Ako još imate dvojbi oko cijepljenja, HZJZ ima savjetovalište za sva vaša pitanja

Komentara 4

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:35 25.10.2021.

volio bih vidjeti to cjepivo, tj. "cjepivo" kojim se je ova ljepotica cijepila, a i mnogi drugi liječnici. ja sam Riječanin, i priča mi jedan liječnik koliko se je u Rijeci liječnika i drugog medicinskog osoblja cijepilo, a koliko se je "cijepilo", a sve po sistemu "ja tebi - ti meni... (vitaminsku inekciju ili fiziološku otopinu, ili pak ni to). Dajte, molim vas... Redakciju najljepše molim da ne briše komentar. Unaprijed hvala.

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
20:10 25.10.2021.

nadogradite svoje interno racunalo besplatno! za sve potencijalne nuspojave obratite se grozdu koji raste na lokalnoj vrbi. vjerujte u znanost, znanost je isus. i ne zaboravite, samo zato kaj vase interno racunalo ima dvije vece i jednu manju nadogradnju ne znaci da ne morate nositi masku. budi odgovoran. ostani doma. jos samo dva tjedna i zravnali bumo krivulju.

DU
Deleted user
18:26 25.10.2021.

Pa zar to nije super moderno cjepivo naj novija tehnologija još če na kraju trebati cjepljenje svaki mjesec tko još vjeruje u te laži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije