Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEČAJ

Počela dražba za Pevecova teretna vozila, prodan samo kiper

pevec
Damir Špehar/Pixsell
23.06.2010.
u 10:24

Prodan je samo kiper marke volvo koji je ponuđen za početnih 207.322 kuna. Vozilo je izlicitirano za 5000 kuna više te je otišlo u ruke obrtnika Đona Bulešića iz Pule.

BJELOVAR - Na Trgovačkom sudu u Bjelovaru danas je okončana prva javna dražba za prodaju pokretnina u vlasništvu tvrtke Pevec u stečaju.

Od 39 teretnih i građevinskih vozila iz stečajne mase Pevec transporti d.o.o., prodan je samo kiper marke volvo koji je ponuđen za početnih 207.322 kuna.

Vozilo je izlicitirano za 5000 kuna više te je otišlo u ruke obrtnika Đona Bulešića iz Pule. Inače, ukupna početna cijena za preostala vozila zaustavljena je na oko 4,5 milijuna kuna.

Inače, riječ je o neregistriranim vozilima, pa je u Transportima u cijelosti prekinut rad, a stečaj se planira okončati prodajom vozila na javnim dražbama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije