Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM

Pobuna u Lici – izazov za Plenkovića

05.01.2018.
u 00:00

Hoće li Andrej Plenković moći upravljati ovom situacijom?

Nakon pobune u ličkom HDZ-u zbog izbora ravnatelja Plitvica ključno je pitanje je li šef HDZ-a Andrej Plenković planirano i strateški krenuo u raščišćavanje mreže lokalnog HDZ-a u Lici, a time i na Darka Milinovića ili je sve posljedica stihije i hoće li Plenković moći upravljati ovom situacijom?

Ako se analizira da je i pri izboru predsjednika uprave HEP-a kandidat Darka Milinovića postao član uprave, a ne predsjednik, kao što je u upravi, a ne na čelnoj poziciji završio i kandidat jednog ministra, i da u upravnim vijećima Plitvica i ostalih parkova prirode u Lici nisu prošli kandidati ličkog HDZ-a, moglo bi se teoretski zaključiti da je riječ o ciljanoj akciji.

Međutim, u HDZ-u danas nije bilo odgovora na to pitanje, osim neslužbenih poruka da je kandidatkinja ličkog HDZ-a Antonija Dujmović opterećena kaznenom prijavom, pa zbog toga nije mogla proći. Koji god motivi bili u pozadini, slučaj Plitvice potpalio je vatru u HDZ-u, od jedne iskre može nastati i požar.

Osim što je Darko Milinović podnio ostavku na mjesto šefa županijske organizacije, što je Večernji list i najavio, ostavke su podnijeli i svi šefovi općinskih i gradskih organizacija HDZ-a u Lici, kao i šef Kluba utemeljitelja HDZ-a u Lici, šefica Zajednice žena...   

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Prosinečki pobijedio Osima i postao izbornik reprezentacije BiH

>>Može li u vrtiće proča o djeci u istospolnim obiteljima?

>>Damir Bakić: to da rektor tuži studenta sumrak je akademskih vrijednosti

>>Đikić piše Štagljaru: Profesore, otkrijte nam barem kako lijek za rak pluća djeluje

>>Kaos na njemačkom internetu: Počelo brisanje poruka govora mržnje

 

Ključne riječi

Komentara 9

IG
Igggy
21:33 04.01.2018.

Lički HDZ. Stvarno svašta...ošlo sve u...

DE
derin
23:49 04.01.2018.

Ups, taj detalj s kaznenom prijavom Milinović nam je zaboravio napomenuti. Ajde radije neka objasni kako ga je HSP izmeo u Gospiću i zasto u Lici nije ostvaren napredak.

KR
Kruc
05:58 05.01.2018.

Da se nadovežem, takva nakaradna slikovnica ne može proći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije