Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Treća sreća'

Po treći puta otvoren ZOO hotel u Osijeku

ZOO hotel u Osijeku (1)
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
03.10.2013.
u 13:57

U hotelu s četiri zvjedzice koji raspolaže s 19 soba te ukupno 35 ležajeva i restoranom sa 250 mjesta, zaposleno je 19 ljudi. Za početak je u hotel investirano 30.000 eura.

Pod motom: "Treća sreća", vrata ZOO hotela na lijevoj obali Drave kod Osijeka su se opet otvorila. Nakon što je izgrađen i prvi puta otvoren 2007. godine, objekt je 2010. godine zatvoren. Od tada se promijenilo šest natječaja. Od prvoga u kojemu se hotel htio prodati po početnoj cijeni od 13,9 milijuna kuna, ali ponuda nije bilo, pa sve do posljednjeg u kolovozu kada je ponuđen u zakup za 15.000 kuna.

U koštac s objektom, za kojega su se Grad Osijek i njegova komunalna tvrtka Unikom ranije suglasili kako se model poslovanja komunalnog poduzeća i hotelijerstva nije pokazao uspješnim, uhvatio se osječki poduzetnik Mladen Pejičić.

- Ideja je da se ovdje zaposle domaći ljudi te da se u njemu služi domaća hrana iz Slavonije i Baranje. Postignuti su već dogovori s dobavljačima hrane i pića s ovoga područja. Nisam u ovaj posao ušao kako bih zaradio silan novac. Svjestan sam početničkih problema i činjenice da su ulaganja velika - rekao je Pejičić.

U hotelu s četiri zvjedzice koji raspolaže s 19 soba te ukupno 35 ležajeva i restoranom sa 250 mjesta, zaposleno je 19 ljudi. Za početak je u hotel investirano 30.000 eura. Ugovor o zakupu s Gradom Osijekom potpisan je na pet godina koji se može produžiti na još toliko.

- Drago mi je da mrtve kapitale u gradu vraćamo u život - poručio je prilikom ponovnog otvorenja ZOO hotela gradonačelnik Ivica Vrkić.

>>Umjesto na ulici, kućnog ljubimca može se ostaviti u hotelu ili dadilji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije