Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Plenkoviću dolazi udruga koju su već nazvali Most 2

01.03.2018.
u 00:02

Udruga postoji od rujna 2017. i okuplja 40-ak nezavisnih načelnika i gradonačelnika, iako većina njih nisu formalno članovi te udruge.

Početkom idućeg tjedna premijer Andrej Plenković primit će predstavnike Udruge nezavisnih načelnika i gradonačelnika koju mnogi već vide kao konkurenciju Mostu. U udruzi odbacuju te usporedbe, ali i naglašavaju da ne planiraju prerasti u stranku niti žele ići u nacionalnu politiku.

Udruga postoji od rujna 2017. i okuplja 40-ak nezavisnih načelnika i gradonačelnika, iako većina njih nisu formalno članovi te udruge. Predsjednik Udruge i gradonačelnik Novalje Ante Dabo kaže da se žele predstaviti i premijeru reći da u Vladi vide partnera. – Bez obzira na to imamo li lijevu ili desnu vladu, s njom želimo surađivati jer nam treba kao partner u realizaciji projekata na razini lokalne samouprave – pojašnjava Dabo. Premijeru, dodaje, žele reći i da nisu Most 2 kako ih mnogi doživljavaju jer također okupljaju nezavisne liste, ali i jer je s njima i nekadašnji savjetnik čelnika Mosta Bože Petrova, a danas nezavisni analitičar Ivica Relković.

Cijeli tekst pročitajte u izdanju Večernjeg lista od srijede ili prelistajte e-izdanje!

Ne propustite i druge teme:

Suočavanje s prošlošću: Petokraka ostaje, ali samo kao simbol antifašističke borbe, ZDS samo u grbu HOS-a u iznimnim prigodama

Marinko Jurasić: Kome nije do dijaloga, u ovome dokumentu neće naći ništa korisno za sebe

Croatia Waste Expo: Recikliranje otpada prilika za veliki biznis u Hrvatskoj 

Izgladnjeli konji  kraj Buzeta šokirali veterinare, spasili ih Prijatelji životinja

Večernjakova ruža 2017. - Mia Petričević: Arhitektura je moj poziv, ne znam hoću li opet glumiti

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar nisam_robot
nisam_robot
08:02 01.03.2018.

Nikada ne gubi nadu. Iz svake bezvezne biljke moze izrasti lijepi cvijet.

SJ
Sve je uzalud
12:45 01.03.2018.

....krdo trojanskih konja......

RT
ribaric.tomislav
22:23 28.02.2018.

ajde nemoj te se i vi grebst za futelje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije