Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA NA FACEBOOKU

Plenković: U našem mandatu bilo je propusta i grešaka pojedinaca zbog kojih žalimo

ZAgreb: Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na druženju s članovima stranke
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/24
15.04.2024.
u 22:49

''No omogućili smo pravosuđu da radi neovisno i slobodnije nego ikada prije jer nitko nije iznad zakoni ni Ustava, osobito ne osobe na javnim dužnostima'', dodao je Plenković u poruci na Facebooku.

Predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković poručio je u ponedjeljak navečer biračima da o njihovu izboru ovisi daljnji smjer Hrvatske, istaknuvši kako je u proteklih osam godina HDZ-ovog mandata bilo propusta koje su ''nastojali ispraviti, kao i pogrešaka pojedinaca, zbog kojih žale''.

''No omogućili smo pravosuđu da radi neovisno i slobodnije nego ikada prije jer nitko nije iznad zakoni ni Ustava, osobito ne osobe na javnim dužnostima'', dodao je u poruci na Facebooku.

Plenković je poručio i da, za razliku od onih koji bi Hrvatsku izolirali i doveli u političku nestabilnost, nudi sigurnu i pouzdanu Hrvatsku, koja je sve utjecajnija u Europi i svijetu, a istodobno vjerna svojim domoljubnim, narodnjačkim i demokršćanskim vrijednostima, kao i zaštiti dostojanstva hrvatskih branitelja.

''U ovim neizvjesnim globalnim okolnostima jedino Hrvatska demokratska zajednica ostaje jamac očuvanja nacionalnih interesa, kvalitetnijeg života svih građana i konkurentnijeg gospodarstva", stoji u Plenkovićevoj poruci u kojoj poziva na odabir "uspješne, pravednije i stabilnije" Hrvatske.

VEZANI ČLANCI:

Dodao je da je u proteklih osam godina bilo obilježeno najvećim krizama nakon Domovinskog rata u kojem se HDZ "trudio što bolje zaštiti standard hrvatskih građana, konkurentnost gospodarstva, a istodobno postići nikad veću zaposlenost, rekordni rast plaća, mirovina i socijalnih naknada".

Dodao je i da su ostvarili većinu svojih obećanja i prioriteta, nabrojivši izgradnju Pelješkog mosta, uvođenje Hrvatske u šengenski prostor, nabavu Rafalea, a pokrenuli su, kaže, i najveći razvojni ciklus diljem Hrvatske.

GALERIJA Zalazak sunca u Osijeku večeras je nestvarno lijep, prizori su kao iz filma

ZAgreb: Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na druženju s članovima stranke
1/12

Komentara 6

Avatar Drol
Drol
23:28 15.04.2024.

Sad kad bismo počeli nabrajati te pojedince, odjednom bi pojedinaca bila cijela gomila. I ti pojedinci su u samom vrhu vlade. Nestvarno je koliko Hrvati ignoriraju korupciju. Pa da mi je rođeni brat i tako korumpiran kao HDZ ne bih mu dao glas. Što vam je ljudi?

GM
gmižić
10:43 16.04.2024.

"U našem mandatu bilo je propusta i grešaka pojedinaca zbog kojih žalimo..." eto srce si mi slomio....

ZO
Zorica48
11:02 16.04.2024.

Opa sada dva dana prije izbora kaze bilo propusta i gresaka.Pojedinaca zbok kojih zalimo. Sjetimo se.sto je govorio za Zalac. Kako sada te izjave pa do neki dan bio bezgredan-najpametniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije