Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U BIH
Povratak na članak

Plenković se oglasio o Komšiću: Ovo nije dobar scenarij za hrvatski narod, ali ni za BiH

"Mislim da to nije dobro i da je cilj svih u BiH da se sva tri konstitutivna naroda osjećaju dobro i da su privrženi svojoj domovini Bosni i Hercegovini", dodao je Plenković

Komentari 169

Avatar Toni Broo
Toni Broo
14:19 08.10.2018.

Ovo što su Bošnjaci napravili Hrvatima glasujući za Komšića je čisti neprijateljski čin, ali se nemaju čemu veseliti kada je Komšić u pitanju. Njegova uloga u predsjedništvu BiH se svodi na ulogu klauna, parazita i fikusa koji zabavlja Bošnjake izjavamama o "građanskoj državi". Predsjedništvo BiH nema neku bitnu ulogu, a i ono malo ovlasti koje ima i odluke koje donosi, moraju se izglasati konsenzusom sva tri člana predsjedništva, a u tom istom predsjedništvu je Dodik koji lako sve minira i što je najbolje, on podržava treći entitet u BiH. Onaj tko ima izvršnu vlast i zakonodavnu vlast, on upravlja državom, a to je HDZ koji je jači nego ikada u BiH zahvaljujući Komšiću koji je potaknuo Hrvate da izađu na BiH izbore i tako su Hrvati za koje su bošnjački mediji pisali da su nikad malobrojniji i slabiji, Bošnjacima opalili šamar jer je polučen najbolji izborni rezultat hrvatskih opcija u BiH zadnjih 15 god. Bez HDZ-a nema vlasti u BiH jer je HDZ druga najjača stranka u BiH i islamisti predvođeni strankom SDA kao i jugo-nacionalisti predvođeni SDP-om moraju na koljenima moliti HDZ i Čovića da idu s njima u koaliciju i bez sumnje Čović i HDZ će te koalicije skupo naplatiti, ali opet se može dogoditi da bošnjački političari neće htjeti ispuniti zahtjeve HDZ-a i eto nam krize u BiH i raspada te umjetne tvorevine.

VL
MA
Marko1337
14:00 08.10.2018.

Najgora kombinacija bitange sa srpskim i muslimanskim vezama a komunarskom ideologijom,. Može li gore ? Tom bitangi treba javno oduzeti i zabraniti korištenje imena Hrvat.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:58 08.10.2018.

Bosna je odavno izgubljena, Hercegovina uskoro. Hrvati trebaju zbiti redove u Hrvatskoj i cekati povoljan trenutak. U medjuvrmeni sprijeciti turcima i pravoslavnim turcima ulazak i zaposljavanje u nasoj zemlji.

VL
DU
Deleted user
13:58 08.10.2018.

Bolje rat nego pakt.

VL
KO
kompakt
14:07 08.10.2018.

Bojkot sejde komšića i ove mošnja"čke politike.

VL
IZ
Izbavitelj
14:08 08.10.2018.

Prodao dušu đavolu pa on sada odlučuje.

VL
DU
Deleted user
13:48 08.10.2018.

Podiči dvostruku žicu na granici s Bosnom

VL
KA
kapunjohan
13:48 08.10.2018.

Sve je u redu , samo treba međunarodnim ,,faktorima,, objasniti, da Komšić i onaj bošnjački član, imaju birače u istom nacionalnom korpusu a to su Bošnjaci, pa onda tko je od njih dvojice dobio više glasova, taj neka bude bošnjački član predsjedništva. Ako ne vjeruju da je to tako , neka izvedu referendum među Hrvatima pa će vidjeti da oni nisu izabrali Komšića. Čović je tako neosporno hrvatski član predsjedništva.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
14:00 08.10.2018.

Lojavi I opancari opet orgijaju po forumu. Molim admina da reagira.

VL
DU
Deleted user
14:09 08.10.2018.

Hrvatima u BH nisu krivi ni Komšić ni Dodig već oni koji vode hrvate.Prvo njih treba smjeniti pa tek onda ostale.Ocekujem ovih dana prijateljsku posjetu Sarajevu od Kolinda i Plenkovića.

VL
DU
Deleted user
13:58 08.10.2018.

Plenković po običaj samo konstatira situaciju ali ne govori kako će to rijesitii?Baš smo jadni.

VL
DU
Deleted user
13:50 08.10.2018.

bravo za hrvatske drzavnike plenkovica jandrokovica i kgk dobit ce nobelovu nagradu za otkrice tople vode...hrvatima u bih se sprema nestanak a oni laprdaju o konstitutivnosti hrvata... ....konstitutivan si kad si jak i slozan ...a ovako lijanovic zelenila ljutika paprikaka ...nema od tog brasna kruha.... ....hrvati moraju radikalizirati politiku prema umovima tipa komsic i slicnima

VL
BI
bijelocrveni
13:37 08.10.2018.

Izmedju tebe i Komsica nema razlike. Dva pripadnika gradjanske protuhrvatske opcije.

VL
DU
Deleted user
14:21 08.10.2018.

Na kraju krajeva Komsic nije veći ni manji hrvat od ovih naših svi su oni stvoreni u inkubatoru bratstva i jedinstva.

VL
DU
Deleted user
14:36 08.10.2018.

...HDZ nije u stanju napraviti red u vlastitoj zemlji a kamoli u Bosni. ..kako može politika koja je napravila toliko zlo Hrvatima u Bosni sada napraviti išta dobro. ...Hdz-ejci, što dalje od Bosne to bolje za sviju. Uredite svoju državuu pa će vas onda možda netko respektirati. ...Nastavite istraživati poslove vaših političara i prostitutki.

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
13:50 08.10.2018.

Ovaj anemični klaun dobro je konstatirao da ovo nije dobro za Hrvate , ali trebao je samokritički nastaviti da je sam kriv za takvo stanje, skidajući gaće pred svakom svijetskom šušom. Je li ikada digao glas protiv obespravljivanja jednoga konstitutivnogg naroda, onako muški pred Trumpom, Junkerom i sl. Odgovor je - nije. Dok RS ima saveznike, dok muslimanska komponenta ima saveznike, Hrvati BiH nemaju nikoga osim vlasti iz Zagreba, koja poslušno maše repom pred svakim tko se pred njih postavi.

VL
JK
ja-kan
14:09 08.10.2018.

Od kada Plenković vodi Hrvatsku Hrvatska od susjeda doživljava poraz za porazom, MOL dobio arbitražu , obećao je otkupiti udio u IIni pa ništa, Srbi otvoreno govore kako je Hrvatska nebitna oko njihovog eventualnog ulaska u EU, Bošnjaci biraju tko će biti Hrvatski član predsjedništva. U čemu je to Plenković i njegova Vlada ostvarila uspjeh !???

VL
SM
smolo
14:48 08.10.2018.

Tudman i njegov Dejton je nas problem draga prekosavska braco.Na nasim plecima stvoriste drzavu a nas niz vodu...nije bratski.Pozdrav .Posavljak.

VL
NE
Neonacionalist
15:02 08.10.2018.

Ovaj Plenković daje izjavu o izborima u BIH kao da je premijer recimo tamo Češke ili Austrije , umjesto da jasno i glasno osudi sramotno preglasavanje Hrvata i nametanje im predsjednika koji nije njihov izbor i da naglasi kako gaga službeni Zagreb neće priznati kao predstavnika Hrvata jer on to i nije , on usto još nije siguran hoće li ga primiti ili ne, valjda čeka instrukcije iz Brisela po tom pitanju .

VL
GV
golub Vaso
13:39 08.10.2018.

zločinačka misli da ima monopol na hrvatstvo

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.