Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE SPUTNIK V?

Plenković: Rusija je spremna isporučiti nam cjepivo, čeka se odluka HALMED-a

Premijer Andrej Plenković sa suradnicima obišao gradilište mosta Komarna-Pelješac
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/30
15.02.2021.
u 16:00

Osvrnuo se i na izjave da određena cjepiva nisu dobra za starije od 65 godine, poručivši da županijski zavodi za javno zdravstvo ne bi trebali buniti ljude takvim izjavama

Rusija spremna isporučiti Hrvatskoj cjepivo, ali čeka se odluka HALMED-a, rekao je premijer Andrej Plenković prilikom posjeta Dubrovniku, komentirajući mogućnost nabave ruskog cjepiva Sputnik V protiv koronavirusa.

Komentirajući cijepljenje preko reda, kazao je da je cilj da se čim prije procijepi što veći broj ljudi. "Uzak krug ljudi iz politike cijepio se kao poticaj kampanji, ali sada je većina građana svjesna da se treba cijepiti", rekao je Plenković.

Osvrnuo se i na izjave da određena cjepiva nisu dobra za starije od 65 godine, poručivši da županijski zavodi za javno zdravstvo ne bi trebali buniti ljude takvim izjavama. 

Inače, Plenković danas boravi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, gdje je obišao radove na Pelješkom mostu koji je danas po prvi put spojen s kopnom, a kasnije je obišao i novi studentski dom.

Komentara 36

SP
speed208
17:18 15.02.2021.

Konacno jedna od boljih vijesti......samo sto je laž da HALMED ima nesto s tim ali dobro ....zivi bili pa vidjeli......hvala rusima na svojoj znanosti i gospodinu Putinu veliki pozdrav ...jedan od najboljih vladara ....

Avatar Proleter
Proleter
17:35 15.02.2021.

Jel ima među vama netko neopisivo dosjetljiv pa da ga priupita kako to da Mađarska nije čekala odobrenje EU za Sputnjik 5? Kakoto? Kakoto? Kako? Kako? Kakoto?

DU
Deleted user
17:16 15.02.2021.

Plenković nema pojma da HALMED nema zahtjev za registraciju Sputnik-a V.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije