Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANSKI DVORI

Plenković odbio prijedlog Grabar-Kitarović da se sazove zajednička sjednica

Plenković i Grabar-Kitarović
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
29.05.2018.
u 13:06

Vlada ne može sazvati sjednicu bez predočenih konkretnih mjera

Iz Banskih dvora neslužbeno doznajemo da je premijer Andrej Plenković odbio prijedlog predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za zajedničku sjednicu u vezi s problemom blokiranih i problemom demografije.

Izvori kažu da je predsjednica poslala zahtjev s nekoliko točaka dnevnog reda, ali bez konkretnih materijala u kojima bi navela mjere demografske politike. Vlada ne može sazvati sjednicu bez predočenih konkretnih mjera i bez toga da se zna koje bi učinke imale te mjere.

Komentara 14

Avatar babas
babas
13:09 29.05.2018.

Plenkija demografija i blokirani ne zanimaju,on se bavi Agrokorom i punjenjem crnih fondova.

BA
bakulušić
13:11 29.05.2018.

Bitno je da su suglasni oko ratifikacije Istanbulske konvencije. Sve drugo je manje važno, zapravo, bit će nam isto sastali se oni ili ne sastali.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:17 29.05.2018.

njega ne zanima rasterećenje građana već opterećenje a jalova oporba čeka da sam padne u rupu oko koje pleše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije