Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER U VIROVITICI

Plenković: Očekujemo da će Markić nastaviti obnašati dužnost na čelu SOA-e

Virovitica: Premijer Andrej Plenkovi? na obilježavanju 34. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske stranke
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/23
01.03.2024.
u 19:20

Anušić je bio na sastanku, rekao je da nema ništa protiv da Markić nastavi posao, poručio je Plenković

Premijer Andrej Plenković ovog je petka posjetio Viroviticu gdje je danas HDZ obilježio 34 godine od osnutka u Virovitičko-podravskoj županiji. Na samoj proslavi Plenković je dao izjave za medije te se osvrnuo na najnovije podatke o inflaciji.

- Velik je broj zemalja koje imaju veću inflaciju nego mi. Ohrabruje pad cijena hrane i mi ćemo s mjerama, pripremamo novi paket mjera, osigurati da energenti budu subvencionirani i priuštivi našim građanima - kazao je, prenosi N1

Osim toga je komentirao i nove razmirice na relaciji Pantovčak-Banski dvori, i to oko odabira ravnatelja SOA-e čije se imenovanje očekuje za dva mjeseca. 

- Jedini problem koji postoji je u vrijeme kad je on bio premijer - ponovio je Plenković, kao i jučer, misleći na Daniela Markića, trenutnog šefa, čiju je podršku za ponovni izbor Milanović jučer u priopćenju doveo u pitanje kada je poručio kako ''dogovora zasad nema''.

Virovitica: Premijer Andrej Plenkovi? na obilježavanju 34. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske stranke
1/23

- Anušić je bio na sastanku, rekao je da nema ništa protiv da Markić nastavi posao. Očekujemo da Markić nastavi obnašati dužnost šefa SOA-e - poručio je Plenković.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

JA
Jatiser
23:11 01.03.2024.

Ja očekujem da ćete vi lopovi završiti u zatvoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije