Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježena 28. obljetnica splitskog HDZ-a
Povratak na članak

Plenković o kupnji vojnih zrakoplova: 'Izbor je pri kraju'

Pohvalio je splitskog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu i splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana.

Komentari 47

Avatar poljubis me u guzu
poljubis me u guzu
16:35 13.01.2018.

Bravo Plenkovicu,kupi novi zrakoplov i onda ste uradili puuno.Nemora biti 12. F16 Blok 70 moze i 8 ali onda imas prave 4++ generacije.

VL
Avatar Ninski
Ninski
19:02 13.01.2018.

I Tudman je želio biti diktator, pa nije uspio.Da li ce ga nesposoban za vojsku uspjeti nadmašiti. Osobno, cisto sumnjam...............Napuhani balon u liku "vjerodostojnog" Plenkovica svojim izjavama potvrduje primitivizam i ogranicenost................. Braniti svoje ministre Barišica, Vasu, i Marica , dokk se ne pojavi još neki novi slucaj, je pucanj u prazno. Nitko pametan ne brani dokazanog falsifikatora i financijskog mešetara ................. Takvi likovi prolaze u zlocinackim organizacijama, drugdje ne................ Anemicar prelazi preko svega toga, jer do gradana ne drži. Kao i tvorac njegove stranke,gradane smatra stokom sitnog i krupnog zuba, pa bahato odbacuje sve prigovore na svoj rad. Na njegovu žalost, kratko je trajala iluzija da je Hrvatska njegovim izborom dobila dobrog predsjednika vlade. ..................Dovoljno je bilo pustiti ga da govori..............Njegove rijeci i postupci, potvrdili su da su Hrvati prevareni........... Jednostavno, klonovi ne znaju bolje !

VL
DU
Deleted user
16:42 13.01.2018.

stoji..sve sta je reka..hrvatski judi..zive bolje nego ikad..neka sredi to sa avionima i idemo dalje.

VL
DU
Deleted user
18:46 13.01.2018.

Gospodine Plenkoviću govorite neistinu niste podigli plaći za 6% već ste vratili kako je i potpisano kad bdp uzastopno raste 3 mjeseca.Zašto sada platnim razredima smanjivate plaće.I onda se čudite zašto sve više odlazi u Njemačku. Samo znate rezati alii narodu svoje beneficije i paće ne dirate.

VL
AN
antonelić
19:12 13.01.2018.

najveći uspjeh trilaterale ( anemija , pinokio , klimavica ) jest 310 milijardi kunjara hrvatskog javnog duga ... nitko nikada nije to uspio ... bravo trilaterala , potpomognuta dr.kolindom , pupijem , razdjelnikom , banditićem , hrastom i bukvom (željkom ) , hbk-om i udrugama ...

VL
Avatar Časnik2
Časnik2
17:03 13.01.2018.

Kupujemo F 16, 12 komada, da idem u provod!!

VL
Avatar Ninski
Ninski
18:55 13.01.2018.

Koliko laži od Plenkovica? Koliko krivih poteza, prica o vjerodostojnisti, (i to bi smo trebali nazvati pravim imenom "alternativna vjerodostojnost).------Anemicni je loš blefer, a nije ni pametan...razarajuca kombinacija u pokeru

VL
Avatar Ninski
Ninski
18:21 13.01.2018.

nemreš izbit kult licnosti i zazivanje 'velikog vode' kod glasackog tijela kradezea,................. a onda na sve to kmece kako su drugi, u biti, komunjare... ................... hahaha,.............. sjeverna korea bi ih docekala raširenih ruku, taj kadar ne treba nimalo trenirat :...

VL
ST
stefj
18:59 13.01.2018.

Pohvalno je sve što je rekao, no i dalje mislim da bi se moglo puno više, da se mora puno više. Moraju se napraviti reforme državnog i javnog sektora, mora se to smanjiti i to drastično. To je jedini način da se smanji uhljebljivanje, korupcija i rastrošnost države... No situacija je realno bolja nego što to prikazuju mediji ili oporba, nešto se čak i radi, neki potezi su dobri. Nakon Kosor i naročito nakon Milanovića, ovo je malo čudo. Uostalom, sve brojke demantiraju stalno pljuvanje... Što se tiče aviona, sigurno bi bilo najbolje da se uzmu novi od Amerikanaca, no da li Plenković i vlada imaju hrabrosti napraviti tako nešto? Mislim da ne, a i Izraelci su "široke ruke"...

VL
Avatar Ninski
Ninski
19:04 13.01.2018.

To je jedini način da se smanji uhljebljivanje, korupcija i rastrošnost države ???????????........ Plenkovic uhljebio 151 dužnosnika, više nego ijedan premijer prije njega..Plenkovic rekorder je u gomilanju dužnosnickih funkcija, dogurao je do broja 151. To je dvostruko više dužnosnika nego u vrijeme Ive Sanadera ili Jadranke Kosor, odnosno 20 posto više nego u vladi Zorana Milanovica........... Razloge tako masovnog uhljebljivanja, kojim je vratio državne tajnike i zadržao pomocnike ministara, treba tražiti u cinjenici da podršku njegovoj vladi osigurava šarolika koalicija u kojoj su, osim HNS-a, i Milorad Pupovac, Branimir Glavaš, Tomislav Saucha, Hrast, reformisti, HSLS..

VL
Avatar Ninski
Ninski
18:35 13.01.2018.

ovakvog vazala još nismo imali ovaj ce s*ebat i Sanadera.Nije njemu lako. Nekada s tatom i mamom lekarkom na partijske sastanke a danas mora u crkvu!.. Bog se stvarno poigrava s nekim ljudima! ..Plenky moje saucešce!

VL
Avatar navijač
navijač
07:59 14.01.2018.

Izgleda da zs zrakoplove još čeka saglasnost servskog narodnog vijeća, ostali su se složili

VL
Avatar Ronin
Ronin
16:39 13.01.2018.

A di su pare?

VL
Avatar Ninski
Ninski
18:22 13.01.2018.

Ako je itko pomislio da Plenkovic donosi neku novu politiku, e, taj se je debelo zahebao. Plenkovic je samo novi, sjajni, plišani medo u kojemu stari dileri i dalje švercaju kokain. HDZ sa Plenkovicem je isto sr.nje, novo pakiranje.....mafija ostaje nafija. Kaj nije i Plenkoviceva neutralizacija antikorupcijskog USKOK-a i stavljanje pod poreznu, možda i kvarniji potez za zaštitu svojih stranackih kriminalaca, nego što bi ga i KaraMOLko potegnuo? U Kalmetinom slucaju, je još i godinam prije podizanja optužnice bilo jasno da je provodio dogovor sa Sanaderom; nižim razinama mafije oko AC i HAC se vec sudilo, nekima i presudilo, neki su i priznali i svi spominjali Sanadera kao boss-a a Kaljmetija kao "izvršnog direkotora" pljacke. ........Dakle, da je bilo poštenja, što je, priznajem, kada je rijec o HDZ mafiji, oksimoron, Kalmeta bi bio izbacen iz politike još prije puno godina........... Ali, kako rekoh od 91. do danas, nevažno je tko je na celu te zlocinacke zajednice, pljacka domovine je kontinuirana, prioritetni cilj stranke je udruživanje radi pocinjenja pljkace....pa, i zakone su još Šeks i Sokol pisali na nacin da ogroman dio pljacke domovine, bude ozakonjen. Zato, da je pravosude pošteno, da nije mafija i pravosude kupila, cijeli HDZ, kao stranka bi odavno vec bio pravomocno osuden.....ovako....svi su izgledi da ce biti oslobodeni........... Tko ima svoje pravosude, ima i državu.

VL
Avatar Ninski
Ninski
19:05 13.01.2018.

No situacija je realno bolja nego što to prikazuju mediji ili oporba, nešto se čak i radi, neki potezi su dobri. Nakon Kosor i naročito nakon Milanovića, ovo je malo čudo. .......?????????........... U godinu dana mlijeko, sir i jaja poskupjelii su gotovo 7 posto, meso nešto više od 4 posto, voce 3 posto, tekuca goriva 14 posto, farmaceutski proizvodi 3,5, kava i caj oko 3 posto, ulja i masti 2,5 posto, plin 2 posto... službeni su podaci hrvatskog statistickog ureda. Rijec je o artiklima koji cine glavninu potrošacke košarice gradana u ciju se svakodnevicu, nakon godine deflacije, ponovno vracaju poskupljenja.U nadolazecoj 2018. godini ceka nas prosjecni porast cijena (inflacija) od 1,6 posto. Na hranu cemo trošiti više nego dosad. Osim toga, cekaju nas i skuplji stanovi te usporen rast gospoodarstva..........Ajmo sad zajednicari svi u glas, "Maric je najbolji ministar svih vremena, hdz je najbolja stranka svih vremena.."

VL
BD
bozidar.dolenec
22:23 13.01.2018.

.....e ko je onaj tip kraj Pere ložača.......

VL
DU
Deleted user
16:43 13.01.2018.

izostavia sam i iseljavanje judi.

VL
Avatar ivek
ivek
03:38 14.01.2018.

triba kupit nosace,,,Bude narona banka tiskala kuna

VL
DU
Deleted user
09:06 14.01.2018.

Zasto se ne pohvali ili ne rijesi 1. uvoz svega i svacega najvise hrane 2.blokirane hrvatske ljude 3. lihvarske bankarske kamate 4.iseljavanje stanovnistva 5.sto god hrvatska vise bude u skarama krupnog kapitala imati cemo veci tzv.kreditni rejting 6.vlada kojoj jee on na celu nije u stanju proizvesti ni osnovnih potrepstina 7. hvali dalicku odlicno agrokor je ponovo najjaci u tzv.regiji a ne u agoniji jer na proljece je stecaj 8.proracun opce drzave u plusu Da puknes od smijeha a zdravstvo autoceste 1 milijun siromasnih hrvata na vlakove bez voznog reda.. .etc

VL
DU
Deleted user
17:02 13.01.2018.

Za aparate spremni!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.