Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO SE MIG-21

Plenković: Oba pilota su živa, jedan je ozlijeđen, istraga će utvrditi što se dogodilo

Zagreb: Andrej Plenković dao je izjavu medijima
Slavko Midzor/PIXSELL
06.12.2022.
u 16:13

Ministarstvo obrane objavilo je da je MiG-21 pao na nenaseljenom šumovitom području u Virovitičko-podravskoj županiji tijekom obuke

Premijer Andrej Plenković u Tirani je komentirao pad zrakoplova MiG-21 kod Daruvara. Zrakoplov je pao nešto prije 14 sati. 

- Maloprije sam razgovarao s ministrom Banožićem, oba pilota su živa, jedan je ozlijeđen. Pronađen je i avion. Radilo se o redovitom letu, riječ je o tehničkom kvaru, a istraga će utvrditi zbog čega je došlo do pada - kazao je premijer Plenković. 

Podsjetimo, Ministarstvo obrane objavilo je da je MiG-21 pao na nenaseljenom šumovitom području u Virovitičko-podravskoj županiji tijekom obuke.

- Avion MIG-21 tijekom planske obučne aktivnosti srušio se na nenaseljenom šumovitom području u Virovitičko-podravskoj županiji. Avion Hrvatskog ratnog zrakoplovstva MIG-21 tijekom planske obučne aktivnosti u utorak 6. prosinca 2022. godine prije 14,00 sati srušio se na području kod Slatine u Virovitičko-podravskoj županiji. Poduzete su sve mjere i radnje u cilju pronalaska i spašavanja posade - priopćio je ranije MORH. 

GALERIJA MiG-21 pao na nenaseljenom šumovitom području u Virovitičko-podravskoj županiji tijekom obuke

Zagreb: Andrej Plenković dao je izjavu medijima
1/13

Komentara 23

BE
Berri
16:22 06.12.2022.

Nije potrebna nikakva istraga da bi se utvdilo u kakvom su stanju MIG-ovi. Staro rusko smeće, to je MIG-21. Kao da Volgu ili Moskviča staviš na remont. Smeće!

HE
Herceg56
16:50 06.12.2022.

Bogu fala pa su piloti živi i zdravi.👍✔️

BR
bravar88
22:28 06.12.2022.

Zahvaljujući Plenkoviću hrvatsko nebo će štititi Rafali, sa slučajnim moronom i njegovom bagrom ostali bismo na par MIG-ova na kamionima za koje su ti kriminalci dobili mito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije