Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon sjednice vlade
Povratak na članak

Plenković: Ako će netko biti korisnik mjera, bilo bi dobro da se cijepi

Najavio je da će RH donirati 230 tisuća doza BiH te da će donirati još doza drugim zemljama, primjerice Albaniji i Kirgistanu

Komentari 64

ED
edgar2
15:33 01.07.2021.

Svi bismo željeli zaboraviti na coronu i uživati u ljetu. Bilo bi dobro da budemo svjesni i disciplinirani te da se cijepimo kako nam ova nova delta varijanta ne bi pokvarila ljeto. WHO u Europi je objavio da je ovajj tjedan broj zaraženih rastao nakon pada kroz 10 tjedana zbog rasta putovanja, većeg broja okupljanja, manjih socijalnih ograničenja...Nema mjesta panici jer ovaj delta soj nije opasniji od prethodnih, ali je zarazniji...

VL
ED
edgar2
15:49 01.07.2021.

"Kašnjenja s cijepljenjem koštaju živote"..."Što sporije cijepimo, pojavit će se više varijanti." (HK, WHO)

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:06 01.07.2021.

Šta smeta mom komentaru da poklanjamo jer imamo više no što treba a mi mislili da kad se naši cjepili "preko "da nas komšije vole ?

VL
Avatar Mega_London
Mega_London
18:00 01.07.2021.

Plenkovićev plan je odličan! Evo još neke ideje: svima koji hoće da im se obnove kuće - pikica. Svi koji dobivaju bilo kakve potpore iz proračuna (poljoprivrednici...) - pikica. Svi državni i javni službenici pod obavezno! Uvjet za zaposlenje u državnoj službi - piksa! Inače podržavam ukidanje covid potpora - tko se nije snašao za godinu dana, tajh ih više niti ne zaslužuje. Event industrija baj baj!

VL
PR
progres
16:40 01.07.2021.

Ako se zadužujemo 30 godina onda bi se mogao naći i neki euro pa ljude nagraditi na neki način kao što to rade mnoge zemlje i postotak cijepljena bi bio veći. Situacija oko toga je narušena od samih političara i stožera jer su u međuvremenu donosili toliko poprečnih i ne logičnih mjera. Uvjetovanje cijepljena možete si objesiti o rep.

VL
PV
prcko.vitamincic
17:03 01.07.2021.

Premijeru, zar ti nije čudno da ni jedna zemlja na svijetu nije procijepila dovoljno stanovništvo tako da imaju kolektivni imunitet. Ako jeste, ajde navedite koja, znači u kojoj to zemlji nemaju više brige s virusom?

VL
IM
imamohrvatsku
15:38 01.07.2021.

Znači Plenković me snubi da se cijepim da se ne baci. A onda se čudi predsjedniku Milanoviću.

VL
CJ
cjepljeni
15:40 01.07.2021.

Sad kao poklanja cjepivo besplatno kao, a prodaje ga na crno. Pare idu direktno vdjepeke ...

VL
ZB
zbisko
11:35 02.07.2021.

Što mi imamo s Kirgistan om??

VL
Avatar Optimyst
Optimyst
15:29 01.07.2021.

Cijepljenje u RH nije obavezno, prema tome svako uvjetovanje je protuzakonito.

VL
AD
adapajnic
22:08 01.07.2021.

Za spasonosno cjepivo sad im trebaju i ucjene. To je sramota i za vladu i stozer.

VL
NE
neboiznadzagreba2
15:22 01.07.2021.

Ljudima je oduzeto pravo na rad, a sada ih se namjerava i ucjenjivati...

VL
TO
tomzag
17:28 01.07.2021.

Ucjena je krivično djelo

VL
DU
Deleted user
17:58 01.07.2021.

Svi naši stožeraši i imunolozi kunu u kolektivni imunitet, a kojeg je nemoguće postići sa postojećim mRNA/DNA (Pfizer,Moderna,AstraZeneca,J & J ) genetskim cjepivima, jer dotična cjepiva ne sprečavaju zarazu, već samo bolest i hospitalizaciju i smrt. Strategijaa kolektivnog imuniteta zahtjeva cjepiva koje sprečava širenje virusa i zarazu, ova 'cjepiva' to ne nude. Nevjerojatno je kako su uspjeli prodati ovu priču znanstvenicima( za političare me ne čudi) Ova cjepiva nisu dugotrajna sigurna, što god Vam oni o tome rekli. Tko može biti siguran da će nakon cjepljenja biti sposoban imati zdravu djecu, npr. Nitko nije napravio (jer nije bilo vremena) nikakva istraživanja o eventualnim dugotrajnim posljedicima na zdravlje. Nije istina da nema efikasnog lijeka protiv koronavirusa. Proguglajte covid19criticalcare (radi se o udruzi doktora koji nisu kleknuli i koji se nisu pokorili ovom novom 'normalnom', radi se o doktorima koji rade na licu mjestu na intenzivnom odjelu i koji su kroz sito i rešeto korona krize u Americi, na licu mjesta metodom pokušaja i promašaja dopli do učinkovitih metoda liječenja, kako u prevenciji bolesti, tako i u liječenju. Oni su teško cenzurirani danas na socijalnoj mrežama. Koronu (a i sve nove sojeve) vrlo dobro ubija kombinacija antiparazitika (ivermektin,hidroksiklorokin,slatki pelin) u kombinaciji sa vitaminom D i zinkom. Provjerite doze na covid19criticalcare.

VL
DU
Deleted user
16:52 01.07.2021.

Dio znanstvenika tvrdi da se ovom vrstom cijepiva ne može postići kolektivni imunitet kao što se to može klasičnom vrstom cijepiva ali mainstream mediji ih ignoriraju. Ne vjerujem elitama koje posjeduju sve bitno a između ostalog i medije a pogotovo ne vjerujem našim političarima 😏

VL
ZA
Zagorec71
21:40 01.07.2021.

U trećoj prema dnu demokracije vodi nas plemeniti gospodin Plenković. I pravi budalu od građana RH. Ucjenjivanje po najperfidnijim metodama. Ako se ne cijepite nećete smjeti disati predivan hrvatski zrak - Plenković. Jadno.

VL
MA
Mamanac31
18:21 01.07.2021.

Sta udaraju t.ro.l.o.vi ? :-))) u roku od 15 min dobio 14 minusa....gori po Banskim dvorima...pritisak je , znaci, vec prisutan. Ne bih gospodi voljela biti u kozi. . Ljudi su shvatili, pa cijepljenje opada...sta cemo sad? Ha, puskama ganjati?? Ovo je ocito potez ocajnika

VL
DU
Deleted user
17:54 01.07.2021.

Diskriminiramo ljude s osnova cijepljenosti na coronu. Krasno. Da li ćemo mi koji se ne želimo cijepiti nositi i oko ruke trake žute ili neke druge boje ? Ako je to cijepljenje tako sigurno i ima toliko benefita, a tako male rizike zašto sve farmaceutske induistrije odriču se bilo kakve odgovornosti za negativne posljedice koje cijepivo može izazvati ? Ako nas vlada prisiljava na cijepljenje ovakvim ucjenama onda bi bilo lijepo i da prihvati odgovornost za eventualne negativne posljedice cijepljenja i omogući nam da od nje u takvim slučajaevima tražimo odštetu. To bi bilo najmanje što bi mogla učiniti. Ako kupim običan mikser u dućanu dobijem barem godinu dana garanciju, a na cijepivo koje je vrlo slabo istraženo nema nikakve garancije za ništa. Dosta više toga ludila. Zašto svima onima koji iskazuju i malo skepse prema cijepljenju i cijeloj covid priči automatski zatvaraju se svi mediji, svi skaču na njih, lijepe se etikete . Zašto nigdje nismo vidjeli sučeljavanja znanstvenika koji su za i onih koji su protiv, a svi znamo da ih ima ? Je li to demokracija ? Znamo što se dešavalo onima koji su govorili da je virus " pobjegao" iz laboratorija, a sada oni koji su bili najtvrđi u forsiranuju priče sa šišmišima pričaju drugu priču i to kao da ništa nije bilo. Nije li to sve skupa čudno malo u najmanju ruku ?

VL
TV
TvrtkoPlenkic
19:34 01.07.2021.

Andrija moj! Daj ostavku da se više ne sramotiš. Zajedno sa svojim kolegama pakiraj kofere i pravac Remetinec. Dosta je!

VL
DU
Deleted user
16:41 01.07.2021.

One zemlje koje su imale naj veća zatvaranje imale su naj veče probleme u gospodarstvu sve je jasno i svaki dan nove informacije to pokazuju

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.