Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLNOĆKI

Plenković: Nadam se da će svi uz Božić naći mir i solidarnost

katedrala polnoćka
25.12.2017.
u 08:27

Vjerujem da će ovo vrijeme mira, vrijeme introspekcije, vrijeme dobra biti korisno za sve naše ljude

Premijer Andrej Plenković, uoči mise polnoćke u zagrebačkoj katedrali, zaželio je svima sretan Božić uz nadu da će u tom velikom kršćanskom blagdanu naći mir i biti solidarni u društvu.

"Vjerujem da će ovo vrijeme mira, vrijeme introspekcije, vrijeme dobra biti korisno za sve naše ljude i da ćemo svi skupa u ovom velikom kršćanskom blagdanu naći mir i biti solidarni u društvu", rekao je Planković koji je nazočio polnoćki u zagrebačkoj prvostolnici zajedno s predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem i nekoliko članova Vlade. 

katedrala polnoćka
1/11

Jandroković je hrvatskim vjernicima i svim građanima zaželio puno vjere, ljubavi, nade i zdravlja, te neka im se ostvare sve njihove želje.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović istaknuo je važnost vremena koje ljudi provode uz svoje obitelji. "Tu sam sa suprugom, djeca su na svojoj strani, sutra ćemo se svi okupiti na božićnom ručku. Prije svega, najvrijednije je vrijeme koje ću provesti uz svoju obitelj", rekao je.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved istaknuo je kako je svim vjernicima Božić "dan kada se radujemo, kada se okupljamo sa svojim obiteljima, kada slavimo taj najveći blagdan u svojoj domovini".

Komentara 31

MA
Marko1337
12:32 25.12.2017.

Plenkoviću znaj da više od milijun duša koje su poklali titovi zločinci do danas nije našla svoj mir, a brojni zločinci još danas primaju mirovine i naplaćuju svoje zločine.

DU
Deleted user
09:43 25.12.2017.

Jesenti milu bigulicu, taj zagrebačkogradonačelnički gospo'n Bandić Miki posve je, na žalost, smušeno čeljade. Naime, došao je na polnoćku a da na rever kaputa nije prikvačio značku iliti bedž s likom tzv. najvećeg sina naših naroda i narodnost, ili baremm s likom "prvog omladinca NOB-a" Ive Lole Ribara. Pa zbog toga u gradskoj skupštini pojest će ga uvijek ideološki glani antife za doručak. Zar mu to treba? Da nije bio rastresen, prikvačio bi značku vidljivu iz aviona. To bi tek bio pravi političkomarketinški potez,

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:37 25.12.2017.

Ovo ce mobstovcima pokvariti blagdane:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije