Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio na aktualna pitanja

Plenković na TikToku otkrio očekivanja nove Vlade: 'Sva područja se mogu unaprijediti'

Poreč: Premijer Andrej Plenković obratio se medijima nakon posjeta festivalu Vinistra
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/3
23.05.2024.
u 20:10

Trenutno premijer broji nešto više od 38 tisuća pratitelja i  22 objavljena videa.

Svoj TikTok profil prije nešto više do dva mjeseca otvorio je i ponovno izglasani hrvatski premijer Andrej Plenković. Tada u jeku priprema za parlamentarne izbore objavio je svoj prvi video kako bi se približio mlađim biračima. Trenutno premijer broji nešto više od 38 tisuća pratitelja22 objavljena videa. U najnovijem video kojeg je objavio danas u poslijepodnevnim satima povodom formiranja nove Vlade, treće za redom, odgovorio je na nekoliko aktualnih pitanja. 

Za najveći motiv u mandatu treće vlade istaknuo je povjerenje glasača da još jednom časno i odgovorno obnavljati, on i njegova Vlada, dužnost koja im je povjerena te da Hrvatsku svakoga dana čine boljom državom za svoje građane. 

Na pitanje što očekuje od nove Vlade Plenković je odgovorio kako se nada da će nastaviti istim smjerom kao i do sada "Imamo najveću zaposlenost ikad, trenutno je najmanja nezaposlenost ikad, podigli smo i prosječnu plaću za koju ćemo se i dalje boriti da bude viša."

@plenkovic_andrej Povodom formiranja nove Vlade, treće za redom, odgovaramo na nekoliko aktualnih pitanja. #HrvatskaSnaznaVazna #HDZ #andrejplenkovic #pitanjaiodgovori #VladaRH #premijer ♬ original sound - Andrej Plenković

"Sva područja se mogu unaprijediti, naš prioritet bit će demografska revitalizacija, zelena tranzicija, digitalna transformacija, obrazovanje, ulaganje u mlade, jačanje svih institucija i borba protiv korupcije."

Za kraj naglasio je kako se nada da će u novom mandatu imati više vremena za svoju suprugu i obitelj. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Jatiser
21:21 23.05.2024.

Ja kad vidim ministre mirno spavam, a i da se bilo što dogodi Plenković je tu. Stabilnost i sigurnost. On i u rat ako treba će ići. Spreman je za sve. Bravooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije