Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROZVALI PLENKOVIĆA
Povratak na članak

Markić: Primjer iz Švedske šaljemo premijeru – preodijevaju dječake u haljine

– Premijer Plenković neprekidno ponavlja da je ratifikacija Istanbulske konvencije dio nastavka politike HDZ-a što je izmišljotina, tvrdi Markić.

Komentari 227

SF
Sv Franjo
11:31 30.03.2018.

Klepetan i Malena su primjer ljubavi i inteligencije a rodna glupologija je primjer neinteligencije koje bi se i ptice posramile.

VL
DD
dobar.d
11:23 30.03.2018.

Primjer iz Amerike : ispod youtube videa Pushing Gender Ideology On Croatian People autor istog je prilozio dva linka na druga dva videa u kojima su prikazani nevjerojatni primjeri gender ludila poput zahtijevanja sluzbene pismene isprike od ucenika koji se usudio iznijeti misljenje da postoje samo dva roda ili primjera gdje se ucenicu strogo ukorava zbog upotrebe pojma MANKIND (covjecanstvo)...svakako pogledati...

VL
DU
Deleted user
12:02 30.03.2018.

“Veliki crveni voda” je dvolican, lazljiv , narcisoidni oportunista koji ce prodati cijelu zemlju za vecu fotelju u EU. Nazalost svi su isti u HR politici ali valjda ce i ovaj narod napokon izaci na izbore i srusiti najvece stranke na sledecim izborima. ( osim ako nisu mazohisti i uzivaju u vlastitoj boli i propasti).

VL
DR
drugPlenky
11:14 30.03.2018.

Dobro žena govori

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
12:05 30.03.2018.

Pametnija ova Markićka od pola sabora a lupači minusa će doći k sebi kad im djeca ili unuci budu zgledala naopako

VL
Avatar tsifica
tsifica
12:26 30.03.2018.

@Kamocemo_el:....... Sve točno napisano. Nije to samo puzajući "državni udar", već udar na civilizacijski napredak. Oni bi pobrisali cca 500 godina društvenog i kulturološkog napretka zapadne civilizacije, tj. rado bi se vratili u srednji vijek.

VL
NA
NasaSenkica
11:29 30.03.2018.

Markicka opet dokazima samara jugo levicare tj ostatke hr komunizma i boljsevizma..

VL
AN
anthropos
12:22 30.03.2018.

možda nije toliko važna odjeća kad en bi bilo to ideološki obojeno u smislu zavođenja djece, zato je sve ovo na kraju uvođenje lijevofašističke diktature. Kako? Jer će za sebe pokupiti sav kapital. Stoga će kasnije biti kasno. Barem sada se otkrilo već sve i zato je sad ili nikad trenutak rušenja s vlasti onih svih koji to provode i daju podršku. Za malo vremena ćemo vidjeti...

VL
SO
SoloHan
11:32 30.03.2018.

Dirljivo je ovo jedinstvo, Srba, komunista, Jugoslovena i ortodoksnih hadezeovaca

VL
DU
Deleted user
00:54 31.03.2018.

Možete o Markićki misliti što god hoćete, al da nije bilo referenduma o braku, već bi bilo kao u Kanadi, roditelj 1 i 2 umjesto majka i otac. A sad se IK promotori skrivaju iza zaštite žena, jadno. Zašto policiji i sudovima treba IK da nasilnika i ubojicu objese za jaja? Zašto je potrebna IK da se sagrade skloništa za žene i djecu koja trpe nasilje, ili još bolje zašto ne sagraditi zatvore za nasilnike?

VL
DU
Deleted user
00:54 31.03.2018.

Možete o Markićki misliti što god hoćete, al da nije bilo referenduma o braku, već bi bilo kao u Kanadi, roditelj 1 i 2 umjesto majka i otac. A sad se IK promotori skrivaju iza zaštite žena, jadno. Zašto policiji i sudovima treba IK da nasilnika i ubojicu objese za jaja? Zašto je potrebna IK da se sagrade skloništa za žene i djecu koja trpe nasilje, ili još bolje zašto ne sagraditi zatvore za nasilnike?

VL
Avatar Ronin
Ronin
11:26 30.03.2018.

Ova je skroz poremećena. Plenković da je pametan odmah bi raskinuo vatikanske ugovore i ukinuo financiranje udruga pa neka se fino financiraju kroz članarinu tako da ih se riješimo jednom za uvijek, a i ostalo bi koja milijarda kn viška možda za izgraditi koju bolnicu, školu.......... Paraziti, je li vas SRAMOTA???

VL
CR
crvenaHR
13:08 30.03.2018.

Vjeruje Maletićki a ne vjeruje predsjednici ? Kako da mi vjerujemo podvali Željke Markić kada iza nje stoje brojne strane konzervativne organizacije poput "Alliance Defending Freedom" ili "European dignity watch"? Što je gospođa radila u Rumunjskoj?

VL
Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
08:47 31.03.2018.

Kako to da za vladavine HDZ-a isplivali na površinu same budale,luđaci,perverznjaci,kulturnjaci okrenuti za 180 stupnjeva i nadasve lopovi,čast Vama dvojici dobrih.

VL
Avatar tsifica
tsifica
18:25 30.03.2018.

Još dva desetljeca vjeronauka, pa možemo ocekivati izbacivanje sekularnosti iz Ustava - jer se protivi temeljnim kršcanskim vrijednostima...Nedajte se potkupiti, ne nasjedajte na lazna obecanja i ispiranje mozgova! Budite spremni obraniti Hrvatsku od uljeza i prodanih dusa sotonskih namjera!! -------------- treba uporijebiti najteže oružje....Vatikanske ugovore......Da se Crkvi malo podrežu krila, koja je opasno razkrilila na sekularizacijom........Nije problem sto crkva (citaj muškarci u haljinama) ima stalno ispruženu ruku sa - daj, problem je kaj država kao sekularna Republika iz cl. 41. Ustava RH, prešutno negira samu sebe cinjenicom da trpi dijeljenje suvereniteta sa drugom državom samim cinom toleriranja kanonskog prava kao paralelnog prava uz Ustav RH. ...............U duhu ustavnopravnog poretka to je izdaja i zbog toga bi trebalo ponovo otvoriti Goli Otok.

VL
DU
Deleted user
03:19 31.03.2018.

Plenković je prošlo svršeno vrijeme. Tko će njemu vjerovati više? Postavit će na liste jedne, u vladu staviti druge, koalirat ćes jednima, poslije u vladu uzeti druge. Glas za njega je glas za mačka u vreći.

VL
PO
Polarus
14:04 30.03.2018.

bakice... priznaj poraz... plenky te nokautirao... pomiri se sa time... život ide dalje...

VL
Avatar ___Kamocemo_el
___Kamocemo_el
12:09 30.03.2018.

radi se o puzajućem državnom udaru, udaru na sve dostignute civilizacijske vrijednosti koje se oslikavaju i u Ustavu i Zakonima RH. Radi se o uroti krajnje elkstremnih, nacikleroUfašističkih zločinačkih formcija na čelui sa kleroustaškim, mafijaškim i kriminalnim stožrom na Kaptoluu i Opusu Dei. Dakle radi se o terorističkim, fundamentalističkim, dogmatskim, totalitarnim tendencijama u čijem temelju je nacifašisitčka ideologija sa domaćom kleroustaškom inačicom.............. Ako na sve te antidemokratske, antihumanističke, anticivilizacijske aktivnosti i tendencije državne institucije, SOA, DORH, MUP, Ustavni sud, ne žele reagoirati i poduzeti adekvatne mjere u očuvanju ustavnopravnoga poretka zemlje, to će se riješavati izvaninstitucionalno, a onda mili moji kuda koji, opet će u Hrvatskoj biti krvi do koljena...................... Smrt nacikleroUfašizmu, vjerskom fundamentalizmu, totalitarizmu i dogamtizmu! .................Sve za demokratsku, građansku, antifašističku, socijalnu i sekularnu Hrvatsku, Nju takvu, ni za što!

VL
Avatar swp850
swp850
15:07 30.03.2018.

Nije toj gospođi Markić lako.

VL
Avatar tsifica
tsifica
18:22 30.03.2018.

Guranje kurca u dječje anuse sa strane župnika če biti i dalje dozvoljeno?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.