Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fast food lanac

Plaši li vas ovo lice? Djevojčicu (3) koja je izgubila oko otjerali iz restorana

Foto: Facebook
16.06.2014.
u 16:49

Trogodišnja Victoria Wilcher nakon napada pitbulla je izgubila desno oko, a slomljena joj je i čeljust i nos te joj lice prekriveno ožiljcima

Lanac restorana brze prehrane KFC ispričao se nakon što je djevojčicu koja se oporavlja od napada pitbulla izbacio iz restorana jer je plašila druge goste, javlja Metro.

Trogodišnja Victoria Wilcher je nakon napada pitbulla izgubila desno oko, a slomljena joj je i čeljust i nos te joj lice prekriveno ožiljcima.

Njezina obitelj na Facebooku je objavila fotografiju djevojčice uz tekst: 'Plaši li vas ovo lice? Prošli tjedan je u KFC restoranu u Jacksonu, Mississippi, ova preslatka djevojčica zamoljena da napusti restoran jer je njeno lice plašilo druge goste. Više nikad neću kročiti u nijedan KFC restoran i osobno ću se žaliti izvršnom direktoru kompanije', napisao je otac djevojčice.

KFC tvrdi kako je pokrenuo istragu te su se ispričali obitelji.

>> Jeste li ikada dobili hamburger kao s reklame? Evo zašto niste

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar vatrogasac
vatrogasac
18:33 16.06.2014.

Koliko je samo propatilo jadno dite,bog joj da zdravlje i snage za daljnji život.

Avatar kjelas1
kjelas1
17:10 16.06.2014.

To je taj moderni, napredni svijet ?! Pa se onda ljudi bune i čude zašto im se događaju razne nepravde, katastrofe... Krive i Boga i ljude. A sada nitko ni da prstom makne... Sumrak civilizacije !

MC
mcmarko
17:06 16.06.2014.

A ništa, neka tata pusti jedno desetak pitbullova u restač. Onda će vjerojatno svi biti sretni kako su to umiljati peseki. Inače su pitbullovi korišteni kao dadilje i bili su jako zaštitnički nastrojeni prema djeci. Ovo sada su mutacije zbog idiota koji ne znaju dresirati i baviti se psima. Umjesto da joj daju bar taj put besplatnu klopu oni ovako. Ovi u restoranu su se vjerojatno bojali da će im mala sve pojesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije