Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SADA JE SLUŽBENO

Pizza Hut stiže u Hrvatsku

Pizza Hut
Foto: Horst Galuschka/DPA
1/2
12.07.2023.
u 11:19

Pričalo se da je franšiza za Pizza Hut vrlo skupa, međutim Golubić je kazao da što se samih standarda tiče, i nije prilično zahtjevno, barem što se tiče lokacija koje iziskuju 100 do 150 četvornih metara i terasu no da računaju uglavnom na dostavu.

Još prije desetak godina govorilo se o dolasku američkog lanca pizzerija Pizza Hut u Hrvatsku, a sada je službeno. Prije dvije godine također se pričalo da bi i Hrvatska napokon mogla dobiti svoje prve podružnice poznatog američog lanca. Naime, tvrtka Kraljevi restorani potpisala je ugovor direktno s vlasnikom Pizza Hut brenda, globalnom kompanijom Yum!Brands.

"Ove godine u planu je otvaranje tri restorana Pizza Huta u Zagrebu i Splitu, a onda ćemo broj lokacija vremenom širiti u Hrvatskoj i na susjedna tržišta, najavio je Goran Golubić, direktor Kraljevih restorana za Lider. Dodao je da će s više detalja izaći u javnost kada budu potpisani ugovori za barem pet do šest lokacija.

Pričalo se da je franšiza za Pizza Hut vrlo skupa, međutim Golubić je kazao da što se samih standarda tiče, i nije prilično zahtjevno, barem što se tiče lokacija koje iziskuju 100 do 150 četvornih metara i terasu no da računaju uglavnom na dostavu. Kraljevi restorani nalaze se u vlasništvu globalne tvrtke Global restaurant brands sa sjedištem u Velikoj Britaniji. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Ribafish na Pizza Festivalu "Mala Italia"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije