Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPITALI SMO

Pitali smo političare bi li podržali obvezno cijepljenje u Hrvatskoj: Evo tko je za, a tko protiv

24.11.2021.
u 15:29

Nakon što je Austrija najavila da od 1. veljače uvodi obvezno cijepljenje protiv COVID-19 za sve odrasle stanovnike, kao pitanje se otvorilo i je li takva opcija pred vratima i u ostalim zemljama Europske unije, pa tako i u Hrvatskoj, ili će Austrija ipak ostati izolirani slučaj. - Vrijeme je da premijer jasno odgovori hoće li se Vlada odlučiti za taj smjer, kaže Peđa Grbin. Sandra Benčić ističe da mnoge zemlje idu prema obveznom cijepljenju

Komentara 32

JO
jorgen
16:14 24.11.2021.

Svjesni ste činjenice da u tome slučaju država na sebe preuzima odgovornost u slučaju eventualnih šteta zbog prisile zakonom, a da isto nije isposlovala putem ugovora s farmaceutskim kompanijama? Ne?

Avatar StormRaider95
StormRaider95
16:23 24.11.2021.

Mene ničim ne mogu ucijeniti. Ja od države ništa ne tražim, ništa ne dobivam. Djeca su svoji ljudi. Ja sam svoj čovjek. Sveti Stožer mi može stavit soli na rep!!!

PA
Pax
16:20 24.11.2021.

"Ispitali smo"! Ispitali ste slične sebi, tendenciozno i pristrano. To nije cijepivo ni po definiciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?