Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Pisma sakrivena u Porscheu otkrila zabranjenu ljubav: 'Njegova majka ju je natjerala da ode'

Doznao sam kako su u ljeto 1971.godine, Silvia i Robert već dugo bili tajni ljubavni par. U pismu se također spominje Hannibal, Silvijin sinčić. Ljubavna veza Roberta i Silvie trajala je neko vrijeme i sigurno je započela prije nego što se Hannibal rodio, kazao je Roby Glück
18. veljače 2021. u 17:46 1 komentara 2597 prikaza
Stara pisma - ilustracija
Foto: Pixabay Ilustracija

Nakon što je kupio Porsche model “356 BT5 Super 90 Reutter” proizveden 1961. godine, Roby Glück (42) iz Rotkreuza nije mogao ni sanjati da će pronaći ljubavna pisma napisana prije gotovo 50 godina, piše Fenix-magazine.

Split Neki su se sjetili i svojih iskustava Poruka vozačice iz Splita ispod brisača drugog automobila sve je oduševila

Spomenuta pisma je napisala žena po imenu Silvia koje je uputila svojoj nesretnoj ljubavi Robertu. Međutim, nikad ih nije poslala.  

– Plakao sam dok sam čitao pisma. To mora da je bila najtragičnija ljubavna priča koju možete samo zamisliti – rekao je Glück za švicarske medije. Naime, Roby Glück kupuje stare automobile i rastavlja ih kako bi ih ponovno obnovio, a pisma je pronašao u Porscheu u tajnom pretincu. 

Iz pisama je vidljivo kako je izvjesni Robert oženjen, ali su on i Silvia bili u vezi. Ona je bila nesretna jer je njihova ljubav bila tajna i nije mogla s njim stvoriti dom.

– Silvia je pisala pisma svojoj ljubavi. Iz tih pisama je vidljivo da ta pisma nikad nije poslala. Rečenice u pismima su toliko dirljive. Doznao sam kako su u ljeto 1971.godine, Silvia i Robert već dugo bili tajni ljubavni par. U pismu se također spominje Hannibal, Silvijin sinčić. Ljubavna veza Roberta i Silvie trajala je neko vrijeme i sigurno je započela prije nego što se Hannibal rodio. Prema onome što piše u pismima, dijete je očito Robertovo. U jednom pismu Silvia piše Robertu kako ju je njegova majka natjerala da vjeruje kako je bolje da ode iz njegovog života. Pismo je potpisala: “U vječnoj ljubavi, tvoja tužna Silvia” – otkriva Glück.

Počelo cijepljenje protiv koronavirusa u Petrinji Pokrenuta istraga u Brazilu Cijepili visokorizične skupine lažnim cjepivom: Pravili se da je sve u redu

Kazao je medijima neke rečenice iz pisma koje je Silvia napisala: - Bez tebe je život hladan. Čeznem. Ne možeš to razumjeti! Moraš osjećati da mislim na tebe. Trebam te poput zraka”, piše u pismu nesretna Silvia. Na datum 31. kolovoza 1972. je napisala: “Vidjela sam te. Ali pobjegla sam. Kako bih voljela da te vidim i da opet sve bude u redu”

Roby se sad nada kako će pronaći Silviu.

– Volio bih je pronaći i vratiti joj pisma. Mislim da bi je obradovalo kad bih joj vratio pisma – uvjeren je 42-godišnjak.

 

Zaprati kanal Večernjeg | Autor :

 

Zanimljivo
Slovo koje prvo ugledate na fotografiji otkrit će vam nešto o vašem karakteru, ali i koja je karijera prava za vas
Schneider
Pametne tvornice
Ohrabrujemo i potičemo digitalnu transformaciju u zemljama jugoistočne Europe
  • zagabria5:

    Šta je tu srcedrapateljno. Njih dvoje su rasturali djetetu i njenom mužu obitelj