Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Direktor uhljeb

'Ako Jozinović ne vrati novac, predložili smo da ga se tuži'

Mladen Jozinović
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
25.11.2017.
u 13:46

Jozinović si je, bez znanja osnivača javne tvrtke, isplatio milijun kuna neto, a tvrtka je na to platila državna davanja u iznosu od, prema procjenama, oko pola milijuna kuna

Nadzorni odbor tvrtke Piškornice d.o.o. iz Koprivničkog Ivanca donio je jučer odluku o raskidu ugovora o radu s Mladenom Jozinovićem koji će morati vratiti i milijun kuna bonusa koji si se sam isplatio na temelju ugovora koji je potpisao sam sa sobom.

Osnivači, četiri županije i općina Koprivnički Ivanec, od njega traže da vrati isplaćeni bonus, i to u bruto iznosu.

Za Jozinovića nema mjesta u matičnoj tvrtki Piškornici i dvjema tvrtkama kćerima, pa će se s njim raskinuti i radni odnos. Točni iznos koji će morati vratiti još se ne zna jer je u tijeku revizija poslovanja. Traže se i odgovori na pitanja je li bilo još spornih isplata.

- Ukoliko ne vrati novac, predložili smo da se protiv njega podigne tužba - kaže nam Ivan Perhoč, jedan od članova NO-a.

Pogledajte i galeriju najvećih uhljeba:

Mladen Jozinović
1/7

Komentara 11

ER
eva.raspasovic
12:45 25.11.2017.

đubrad,vratite liku pare koje je teškom mukom zaradio.Sramite se,kažnjavate ga bespotrebno,a po svemu viđenom lik ima potencijala i za Sabor.Već se iz priloženog vidi da poznaje materiju...

DU
Deleted user
12:17 25.11.2017.

Iz koje je ovaj partije? Da je slucajno bio sudionik obrane Hrvatske to bi bilo u naslovu.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
12:57 25.11.2017.

INVAZIJA Samouhljeba,,,stravičnoo,svi bi sebi isplačivali milijune !.U Remetinec obvezno nakon povratka novca,barem na 2 godine da ohlade glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije