Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
palila travu, stan...

Piromanka (24) u tri dana izazvala nekoliko požara na Korčuli

požar
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
24.07.2015.
u 09:56

Djevojka je u razdoblju od 21. do 23. srpnja izazvala nekoliko požara u mjestu Kneže na Korčuli

Korčulanska policija uhitila je 24-godišnjakinju koja je u mjestu Kneže na otoku Korčuli izazvala više požara.

Djevojka je 21. srpnja oko 9.20 sati, u blizini jednog ugostiteljskog objekta na dva mjesta uz rub ceste zapalila nisko raslinje i suhu travu, nakon čega je i u skladištu ugostiteljskog objekta izazvala požar. Sva tri požara su intervencijom mještana i osoblja ugostiteljskog objekta ugašena.

Potom je 22. srpnja oko 11 sati, na dijelu neobrađenog zemljišta, upaljačem zapalila suhu travu i nisko raslinje. Opožarena je površina od oko 400 metara kvadratnih, a  intervencijom DVD Korčula i  mještana  ovaj  požar ugašen je u 12.35 sati.  

Također se sumnjiči da je istog dana, oko 23 sata, pokraj dvorišta obiteljske kuće zapalila suhu travu, nakon čega je 24.srpnja, oko 2.40 sati,  na katu kuće u kojoj boravi, izazvala požar koji je zahvatio zavjesu, vrata, klima-uređaj i dio kreveta. U oba slučaja vlasnik kuće je vrlo brzo ugasio požare.  

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, osumnjičena je noćas, 24.srpnja, uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska.

>>Zagrebački 'vatreni dečki' u borbi sa stihijom: Četiri dana i noći u paklu Korčule

>>Večernji list na vatrom poharanim Pelješcu i Korčuli: 'Ovo je užas i tragedija'

>> Dječak (10) u deset dana zapalio 3 broda

Ključne riječi

Komentara 48

Avatar capirex
capirex
10:34 24.07.2015.

Narednih 10 godina nek sadi stabla po državi

IV
ivanjoksimovic
10:17 24.07.2015.

Bolest!

Avatar Jana
Jana
10:22 24.07.2015.

I šta će sada biti? Ništa možda neka mala kazna i pustiti će ju tako da mo9že nastaviti sa PALEŽOM ako ne ovog ljeta onda na godinu. Isto kao i onaj maloljetnik što je zapalio tri broda a ustanovilo se je da je već palio. Nema zakona koji bi to stvarno kaznio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije